Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ευρώπη – “Τεράστια” Νάπολι στην Ιταλία, βρήκε τον…μάστορα η Ατλέτικο!

ef1db15df5b622faadd9990f78c647f4_LΗ Νάπολι ήταν η μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι του ιταλικού πρωταθλήματος καθώς έκαμψε την αντίσταση της Γιουβέντους με 2-1 στο «Σαν Πάολο»

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Λορέντζο Ινσίνιε για να κάνει τα τέρματα των «παρτενοπέι» δύο ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από τον νεαρό Λεμίνα που είχε περάσει στο γήπεδο ως αλλαγή από τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Η Γιουβέντους πραγματοποιεί ένα από τα χειρότερα ξεκινήματα της ιστορίας της στο Καμπιονάτο έχοντας συγκεντρώσει μόλις πέντε βαθμούς, ενώ η Νάπολι με αυτό το «τρίποντο» ανέβηκε στους εννιά.

Δείτε τα γκολ που έκριναν το μεγάλο ντέρμπι στο βίντεο του onsports.gr

05_630x419

Ο Λέο Μπαπτιστάο που αγωνίζεται στην Βιγιαρεάλ ως δανεικός από την Ατλέτικο Μαδρίτης πέτυχε το νικητήριο γκολ απέναντι στους «ροχιμπλάνκος» (1-0).

νο το ποδόσφαιρο γράφει τέτοιες ιστορίες. Αγοράστηκε επί ημερών Ντιέγκο Σιμεόνε, η Ατλέτικο Μαδρίτης έδωσε μία περιουσία στην Ράγιο Βαγεκάνο (κοντά στα 10 εκατομμύρια), αλλά ουδέποτε ο Λέο Μπαπτιστάο κέρδισε την εμπιστοσύνη του Αργεντινού προπονητή. Για τρίτη συνεχόμενη σεζόν τον έδωσε δανεικό (είχαν προηγηθεί οι δανεισμοί σε Μπέτις και Ράγιο) κι εκείνος του σκάρωσε ένα αστείο, με το νικητήριο γκολ στο 1-0 της Βιγιαρεάλ στην δεύτερη φετινή ήττα των «ροχιμπλάνκος»!

Τα πάντα στο «Μαδριγάλ» κρίθηκαν νωρίς. Μία υποδειγματική κόντρα από το «κίτρινο υποβρύχιο» που ολοκληρώθηκε με ένα τέλειο πλασέ του Λέο Μπαπιτστάο (14’) έγειρε από νωρίς την πλάστιγγα. Η Ατλέτικο Μαδρίτης αιφνιδιάστηκε και έπεσε πάνω σε ένα άψογα στημένο αμυντικό τείχος της Βιγιαρεάλ που στην κυριολεξία δεν «έφαγε» φάση! Παρότι ο Σιμεόνε έφτασε στο τέλος να παίζει με τρεις καθαρούς φορ (Γκριεζμάν, Φερνάντο Τόρες, Βιέτο) το γκολ της ισοφάρισης δεν ήρθε ποτέ, αφού οι «ροχιμπλάνκος» πιθανώς και να έκαναν το πιο ανούσιο ματς επί θητείας Σιμεόνε στον πάγκο τους!

δείτε το βίντεο στο sdna.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected