Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (Εορδαϊκός – Απόλλων Καλαμαριάς 2-0) Το ιδανικότερο ξεκίνημα! (photos)

DSC01734Πολλές υποσχέσεις στους  500 και πλέον φιλάθλους  άφησε ο Εορδαϊκός με την εμφάνισή του και την σπουδαία νίκη που πέτυχε με σκορ 2-0 κόντρα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και απείλησαν σοβαρά στο πρώτο 15λεπτο του παιχνιδιού με τον Περπερίδη όμως να  δηλώνει παρών και να βγάζει το μεροκάματο με τις επεμβάσεις του.

Από κει και μετά όμως οι ανθρακωρύχοι αφού ξεπέρασαν το αρχικό μούδιασμα ισορρόπησαν πήραν τα ηνία του αγώνα και πέτυχαν δίκαια το πρώτο τους τρίποντο.

Το φιλμ του αγώνα

Στο 10΄δυνατό το σουτ του Προβατίδη διώχνει σε κόρνερ ο Περπερίδης.

Στο 14΄ολιγορία στην άμυνα του Εορδαϊκού η μπάλα στον Ματσίκα που βγήκε μόνος απέναντι στον Περπερίδη πλασάρει αλλά ο τερματοφύλακας του Εορδαϊκού λέει όχι

Οι γηπεδούχοι από το 15΄ισορόπησαν και στο 20΄ο Συμεωνίδης φεύγει μόνος αργεί να σουτάρει και την τελευταία στιγμή τον προλαβαίνουν οι αμυντικοί και διώχνουν σε κόρνερ

Στο 22΄σουτ του Αμαραντίδη πέρασε άουτ.

Στο 27΄ ο Συμεωνίδης ωραία μπαλιά τετ -α τετ στον Ιωαννίδη που σουτάρει δυνατά για να διώξει ο Ζιάκας

Στο 31΄ο Εορδαϊκός σφυροκόπησε στην κυριολεξία την άμυνα της Καλαμαριάς. Αρχικά το σουτ του Συμεωνίδη διώχνει σε κόρνερ ο Ζιάκας, το κόρνερ εκτελεί ο Συμεωνίδης η μπάλα φτάνει στον Γιόνδη που πιάνει εντυπωσιακό ανάποδο ψαλιδάκι αλλά εξίσου εντυπωσιακά διώχνει σε κόρνερ πάλι ο Ζιάκας.

Τρίτη όμως και φαρμακερήγια τον τερματοφύλακα της Καλαμαριάς , με τον Συμεωνίδη να εκτελεί το κόρνερ ο Ζιάκας χάνει τη μπάλα κι ο Σαββίδης από κοντά ανοίγει το σκορ 1-0.

Στο 42΄ σέντρα Πασχαλίδη κεφαλιά Γιόνδη λίγο έξω.

Στο 44΄σουτ Συμεωνίδη άουτ.

Στο 48΄σουτ του Μπονέρου η μπάλα κοντράρει αλλάζει πορεία , αλλά ο Περπερίδης αποκρούει.

Στο 54΄ο Σερσέμης στην αντεπίθεση , δίνει στον Ιωαννίδη , αυτός θα προσπαθήσει λίγο έξω από την περιοχή να αποφύγει τον Ζιάκα, με τον τερματοφύλακα όμως της Καλαμαριάς να τον ανατρέπει.
Κόκκινη κάρτα και φάουλ.
Μετά από 4΄λεπτά και συγκεκριμένα στο 58΄(λόγω διαμαρτυριών της Καλαμαριάς)το φάουλ θα το εκτελέσει ο Συμεωνίδης, θα αφήσει άγαλμα τον Βασιλειάδη που μπήκε αλλαγή και θα γράψει το 2-0.

Στο 69΄ο Συμεωνίδης φάουλ κεφαλιά του Γιόνδη έξω.

Στο 80΄ φάουλ του Μπουλγουρίδη κεφαλιά του Μπονέρα, ο Περπερίδης σε ετοιμότητα μπλοκάρει.

Το σφύριγμα της λήξης του κ. Μάντζιου βρίσκει τους ποδοσφαιριστές του Εορδαϊκού μια αγκαλιά να πανηγυρίζουν δεόντως τη νίκη τους και τους φιλάθλους να τους επιβραβεύουν με το ζεστό τους χειροκρότημα.

DSC01736 DSC01737

Συνθέσεις

Εορδαϊκός (Σιαπανίδης): Περπερίδης, Πασχαλίδης (92΄ Φράγκος), Χαραλαμπίδης (75΄Cela), Λιάμης, Σαββίδης, Αμαραντίδης, Κουλίδης, Συμεωνίδης, Σερσέμης, Γιόνδης (90΄ Κωστικίδης), Ιωαννίδης.

Απόλλων Καλαμαριάς (Παππάς) : Ζιάκας, Μπουλγουρίδης, Τσαούσης, Τζίντσης, Μωυσίδης, Γιάσης (46΄ Παπαδημητρίου), Αθανασιάδης (46΄ Μπονέρας), Προβατίδης (55΄ Βασιλειάδης), Ματσίκας, Σιαπανίδης, Κουκουλέκης.

matiesstasport.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected