Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μακροχώρι – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων 1-0

DSCN0050

“Κραχ” για τους “πράσινους”, με δράστη τον Γιώργο Τσακαλίδη και πρώτη νίκη για το Μακροχώρι στο φετινό πρωτάθλημα!

Η ομάδα του Μάκη Γιαννόπουλου, κόντρα στη ροή του αγώνα και ενώ πλησίαζε το τέλος, πήρε τη μεγάλη όπως εξελίχθηκε νίκη χάρη σε τέρμα του Γιώργου Τσακαλίδη (φωτ) και απέκτησε ψυχολογία ενόψει της συνέχειας. Το “ασπρόμαυρο” συγκρότημα φανερώνει αρκετές πτυχές του ταλέντου στο υπάρχον ρόστερ και φαίνεται πως θα αποτελέσει δύσκολο…γρίφο για πολλούς αντιπαλους του.

Από την άλλη πλευρά, ο Μέγας Αλέξανδρος είχε τις ευκαιρίες να πάρει “κεφάλι” στο σκορ ωστόσο δεν κατόρθωσε να βρει δίχτυα και μάλιστα δεν απέσπασε στο τέλος ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας. Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, οι άνθρωποι των “πρασίνων” εξέφρασαν έντονα παράπονα για τον ρέφερι κ. Καρυπίδη, εκδίδοντας μάλιστα και ανακοίνωση που μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

 

Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ ανούσιο και ελάχιστες ήταν οι φορές που οι δύο ομάδες δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για κάτι καλό. Το δεύτερο όμως ημίχρονο είχε ρυθμό, δυνατές μονομαχίες και όπως αποδείχτηκε τελικά, έντονες συγκινήσεις!

Το ρεπορτάζ του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων είναι μία προσφορά του…

output_uvVQXs

Στο 73′ ωραίος συνδυασμός Χαλβατζή-Κιρκιλιανίδη, ο τελευταίος πλάσαρε στην κίνηση, η μπάλα κόλλησε στο νερό που είχε συσσωρευτεί στην εστία του Μακροχωρίου και ο Παπαδόπουλος που προσπάθησε να κάνει την προβολή αποκρούστηκε τελευταία στιγμή από την άμυνα των γηπεδούχων.

Στο 80′ ο Μέγας Αλέξανδρος έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Γιώργου Ντάμτσιου με δεύτερη κίτρινη κάρτα, γεγονός πως προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων από πλευράς “πρασίνων”.

Στο 87′ ήταν η σειρά του Βελικούδη να φτάσει κοντά στο γκολ, όταν μετά την πάσα του Παπαδόπουλου, ο νεαρός επιθετικός έπιασε το δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής, η μπάλα κόντραρε στην πλάτη αμυνόμενου και κατέληξε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι σε κόρνερ.

Στο 90ο λεπτό το σουτ του Παπαδόπουλου πέρασε λίγα εκατοστά από το κάθετο δοκάρι για να έρθει η φάση του 90+2′ για να επιβεβαιώσει τον κανόνα πως “ένα παιχνίδι λήγει με το σφύριγμα του διαιτητή”. Μετά από γέμισμα από το χώρο του κέντρου, ο Μπρέγκου έγινε αποδέκτης της μπάλας από δεξιά, με ωραία κίνηση την “έσπασε” στο σημείο του πέναλτι για τον Τσακαλίδη και αυτός με ψυχραιμία σημάδεψε σωστά, πετυχαίνοντας το γκολ που χάρισε τελικά τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καρυπίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Χαλατζιούκα και Ιασονίδη.

Συνθέσεις

Μακροχώρι : Χαρίσης, Σερασκέρης Χ. (85′ Φωτόπουλος), Σερασκιέρης Δ., Τσακαλίδης, Φιλιππίδης, Κωτσόπουλος, Μπρέγκου, Πίκος (58′ Τσιφλίδης), Δημοσθένους, Σταυρίδης, Σταματίου (69′ Παπακωνσταντίνου).

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Μουσκεφτάρας, Παντριάς, Σαλτουρίδης (76′ Βελικούδης), Σερμπίνης, Παπαδόπουλος, Χαλβατζής, Ντάμτσιος, Κιρκιλιανίδης, Ντόι (37′ λ.τ. Δρομπουλιανούδης), Αθανασιάδης (83′ Ελευθεριάδης), Τερζίδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected