Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Της…ανατροπής παράδειγμα ο φετινός ΠΑΟΚ!

1315599Νέα ανατροπή, νέα επίδειξη μαγκιάς από τον ΠΑΟΚ! Με τον Μπερμπάτοφ σκόρερ και οδηγό πέρασε από το Περιστέρι αφήνοντας ξερό στο φινάλε τον Ατρόμητο (2-1) και περιμένει τον Ολυμπιακό στην Τούμπα για να τον πιάσει σε απόσταση βολής.

Ο ΠΑΟΚ κατέβηκε με απειλητικές διαθέσεις από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, δείχνοντας διάθεση να επιτεθεί. Στο 9΄ Ροντρίγκεζ μπήκε στην περιοχή, σούταρε και η μπάλα βρήκε στο χέρι του Ουσέρο, με τον Καλογερόπουλο να μην υποδεικνύει το πέναλτι, αφού ο Ισπανός απέκρουσε με απλωμένα χέρια και ενώ η μπάλα κατευθυνόταν στην εστία.

Το πρώτο 20λεπτο πέρασε χωρίς τη μεγάλη ευκαιρία, με τον «δικέφαλο» να παίζει στο μισό γήπεδο το Ατρόμητο και τους γηπεδούχους να περιμένουν πίσω προκειμένου να χτυπήσουν στην κόντρα. Ενδεικτικό της εικόνας του αγώνα στα πρώτα 20 λεπτά ήταν το 31%-69% της κατοχής υπέρ του ΠΑΟΚ. Στο 21΄ έγινε το πρώτο σουτ με τον πολύ δραστήριο Ροντρίγκεζ να σουτάρει πάνω από την εστία του Γκορμπούνοφ. Τέσσερα λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ με τον Μακ να γυρίζει προς το ύψος του πέναλτι αλλά ο Αθανασιάδης να μην βρίσκει την μπάλα. Ο Ατρόμητος με την συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου άρχισε να ξυπνάει αλλά προσπαθούσε με μεγάλες μπαλιές να παίξει στην αντεπίθεση με τον Ναπολεόνι.

περισσότερα στο sdna.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected