Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (Βυζάντιο Κοκκινοχώματος – ΑΠΕ Λαγκαδά 4-2) Είχε…Μπε(α)ρέτα που πυροβολούσε!

Βυζάντιο-604x340Ο Αργύρης Μπαρέτας ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Βυζαντίου στο νικηφόρο 4-2 επί του Λαγκαδά. Πέτυχε χατ τρικ με το καλημέρα του πρωταθλήματος και γενικά ήταν εντυπωσιακός.

Η ομάδα του Δημήτρη Μαγκαφίνη ήταν πολύ καλή από το 10` έως το 80` λεπτό. Στην αρχή  η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσε να ήταν πίσω στο σκορ με τις δυο χαμένες ευκαιρίες των φιλοξενουμένων.

Στη συνέχεια έδειξε ελκυστικό πρόσωπο, στην επίθεση ενώ χαλάρωσε στην άμυνα και στο τελευταίο δεκάλεπτο , δέχθηκε δυο γκολ. Ο Λαγκαδάς θα είναι ένας δύσκολος αντίπαλος.

Το φιλμ του αγώνα

11’ Λάθος του Μουσικάκη, ο Βεϊδαμενίδης πλασάρει αποκρούει ο Σουμουλίδης και πάνω στη γραμμή ο Δαγκούλης, η μπάλα στρώνεται στον Κράββαρη, όμως σημαδεύει από το ύψος του πέναλτι το οριζόντιο δοκάρι.

13’ Ασίστ του Αποστολίδη στον Μπαρέτα, που με όμορφο πλασέ γράφει το 1-0.  22’ Σουτ του Παναγιωτούδη, στο πόδι του Μουσικάκη και κόρνερ.

25’ Φάουλ του Παναγιωτούδη, κεφαλιά του ανενόχλητου Κράββαρη από τη μικρή περιοχή απελπιστικά άουτ.

42’ Συνδυασμός  Τσίλογλου-Καρλόπουλου και σέντρα του δεύτερου, από κοντά δε μπορεί να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα ο Μπαρέτας.

50’ Σαράφογλου, Κράββαρης και Παναγιωτούδης κρύβουν την μπάλα, με τον Βεϊδαμενίδη να πλασάρει απογοητευτικά από πολύ κοντά.

53’ Μπαλιά του Καρλόπουλου, σουτ του Αποστολίδη μπλόκαρε ο Μάντζαρης.

60’ Θαυμάσια  μπαλιά του Κεφαλά στον κενό χώρο, ο Μπαρέτας μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε για το 2-0.

62’ Σουτ του Κεφαλά, απέκρουσε ο Μάντζαρης.

65’ Αντεπίθεση του Βυζαντίου, ο Αποστολίδης έβγαλε ωραία  σέντρα και ο Τσίλογλου με κεφαλιά πέρασε την μπάλα πάνω από τον Μάντζαρη, που έπεσε  στην έξοδο για το 3-0.

68’ Εξαιρετική  πάσα του Αποστόλου, ο Μπαρέτας πέρασε   τον Λαβίδα και με   πλασέ το 4-0.

89’ Κόρνερ του Παναγιωτούδη και σουτ του Λεμονή στο αριστερό δοκάρι, ο Κράββαρης από κοντά το 4-1.

90+2’ Ατομική προσπάθεια  του  Σαράφογλου,  με το γύρισμα του να βρίσκει στον Ματεντζίδη και να ξεγελάει τον Σουμουλίδη για το τελικό 4-2.

Συνθέσεις

Βυζάντιο: Σουμουλίδης, Δαγκούλης, Γαλακτερός, Ματεντζίδης, Μουσικάκης, Αποστόλου, Κεφαλάς, Καρλόπουλος (61’ Ουζούνογλου), Αποστολίδης (71’ Μπελίτσας), Τσίλογλου (83’ Καζαντζίδης), Μπαρέτας.

ΑΠΕ Λαγκαδά: Μάντζαρης, Καρατζιάς, Ραφαελίδης, Λαβίδας (71’ Τσερκέζης), Σακκαλής, Καρασταύρου (71’ Βασαΐτης), Γκούντας (46’ Σαράφογλου), Λεμονής, Κράβαρης, Παναγιωτούδης, Βεϊδαμενίδης.

proininews.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected