Ποδόσφαιρο Κόσμος

Τουρκία – Ρέφερι διέκοψε τις δηλώσεις για να ζητήσει συγνώμη! (vid)

ref_turkeyΤρομερό περιστατικό στο τουρκικό πρωτάθλημα, με τον ρέφερι του αγώνα Κασίμπασα-Ρίζεσπορ (1-1) να δίνει ανύπαρκτο πέναλτι στις καθυστερήσεις, στη συνέχεια ωστόσο ζήτησε συγγνώμη on air, λέγοντας πως ίσως πρέπει να σταματήσει τη διαιτησία.

Τη στιγμή που στην Ελλάδα οι διαιτητές έχουν απαγόρευση δηλώσεων, στην Τουρκία ο Ντενίζ Τσομπάν όχι μόνο τοποθετήθηκε δημόσια για μία απόφασή του στο παιχνίδι της Κασίμπασα με τη Ρίζεσπορ, αλλά είχε και το θάρρος να ζητήσει συγγνώμη από την πλευρά της πρώτης για το πέναλτι που έδωσε.

Τη στιγμή που ο προπονητής της Κασίμπασα έκανε δηλώσεις στη μεικτή ζώνη στην τηλεόραση, ο Τσομπάν παρενέβη και δήλωσε:  «Ζητώ συγγνώμη από σας, την ομάδα σας, τη Ρίζεσπορ, την τουρκική ομοσπονδία και την επιτροπή διαιτησίας. Θα πρέπει να σκεφτώ το μέλλον μου στη διαιτησία μετά από αυτό».

Η επίδειξη πολιτισμού ωστόσο είχε και συνέχεια, καθώς ο προπονητής των γηπεδούχων, Ρίζα Τσαλιμπάι, όχι μόνο αποδέχτηκε τη συγγνώμη, αλλά του είπε πως:  «Όλοι κάνουμε λάθη, το γεγονός όμως ότι είχες το θάρρος να έρθεις εδώ και να το παραδεχτείς δείχνει πως έχεις σεβασμό. Μη λες ότι θα εγκαταλείψεις τη διαιτησία, το ποδόσφαιρο έχει ανάγκη περισσότερους ανθρώπους σαν κι εσένα».

Δείτε το βίντεο στο Sdna.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected