Κατηγορίες
Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

Μακεδονικός Πλατάνου – Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας 1-0

DSCN9937

Χάρη σε τέρμα του Ηλία Αθανασιάδη στο 71ο λεπτό, ο Μακεδονικός πήρε την πρόκριση για τους “16” και για τρίτη χρονιά τα τελευταία τέσσερα χρόνια θα αγωνιστεί στη συγκεκριμένη φάση του θεσμού.

Η ομάδα του Γιάννη Βασιλειάδη ήταν καλύτερη στα σημεία της αναμέτρησης, αντιμετώπισε όμως μια πολύ μαχητική ομάδα με πολύ τρέξιμο και αρκετό ενθουσιασμό. Παρά τις προσπάθειες και την πίεση από πλευράς Μακεδονικού, ο Αγροτικός κατάφερε να φέρει το ματς στα μέτρα του και να κρατά το μηδέν μέχρι το 70′.

Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις, ωστόσο η εμπειρία των παικτών του Μακεδονικού αλλά και η σωστή αντίδραση όταν η μπάλα “έκαιγε”, έφεραν την πρόκριση με το τέρμα του νεοαποκτηθέντα από τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων, Ηλία Αθανασιάδη.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Χρυσάνης, με βοηθούς τους κ.κ. Μαργαρίτη και Μπακάλη.

Συνθέσεις

Μακεδονικός Πλατάνου : Σαπουνόπουλος, Παπαμιχαήλ (55′ Αθανασιάδης Γ.), Πάλα (70′ Γαλατσίδας, Γιοβανόπουλος, Τσουλάκης, Μαυρίδης, Κίρτσογλου, Τσαλαμπάνας, Αθανασιάδης Η., Καρδουλαμάς, Τσολακίδης (46′ Αθανασιάδης Ι.).

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας : Μήτσας, Παρασκευαΐδης, Χειμωνίδης, Χαρίσης, Σουλιώτης, Δήμου, Ζέρβας, Τσαουσίδης, Παντής (65′ Γκουνέλας), Ρηγόπουλος, Αντωνιάδης (57′ Κατσαπελίδης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected