Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΓΑΣ Κοπανού – ΓΑΣ Ροδοχωρίου 2-2 (photos)

PA030396Όμορφα τέρματα, δυνατές μονομαχίες, έξι κίτρινες κάρτες, παραλίγο ανατροπή και έντονο σασπένς περιελάμβανε το μενού στο σημερινό τοπικό ντέρμπι του Δημοτικού Γήπεδου Κοπανού.

Οι δύο Γυμναστικού Σύλλογοι, του Κοπανού και του Ροδοχωρίου πρόσφεραν απλόχερα θέαμα στους 250 και πλέον θεατές που βρέθηκαν στην κερκίδα του γηπέδου και απέδειξαν πως φέτος θα αποτελέσουν αμφότεροι ρυθμιστές του πρωταθλήματος.

Εκείνη που θα πρέπει να τα έχει με τον εαυτό της είναι η ομάδα του Σάκη Γλώσση που παρά το γεγονός πως προηγήθηκε 2-0 στο ημίωρο της αναμέτρησης, απώλεσε αυτό το πλεονέκτημα και η πολύ μαχητική “κιτρινόμαυρη” ομάδα, με πάθος και δύναμη, κατάφερε να ισοφαρίσει χάρη στην τεχνική αλλά την εκτελεστική δεινότητα του Μάκη Σπανού.

PA030405 PA030437

Παίρνοντας τα πράγματα με τη σειρά, θα τονίζαμε πρώτα το πόσο βελτιωμένες και πόσο οργανωμένες είναι φέτος οι δύο ομάδες. Με εντυπωσιακό παρουσιαστικό όσον αφορά τον ιματισμό αλλά και με περίσσιο ταλέντο και εμπειρία όσον αφορά το ρόστερ, είναι εκ των δύο συλλόγων που έχουν βάλει τις σωστές βάσεις ώστε να παραμείνουν στο προσκήνιο και (γιατί όχι) να κάνουν κάποια στιγμή και την υπέρβαση.

Το πρώτο ημίχρονο ανήκε στους φιλοξενούμενους, που μπήκαν αποφασισμένοι να πάρουν τη νίκη και το απέδειξαν πετυχαίνοντας δύο γκολ λίγο μετά τη συμπλήρωση 30 λεπτών. “Δράστης” των τερμάτων ο πολύ ανεβασμένος φέτος Σάκης Παπαδής, ο οποίος έδειξε πως είναι σε εξαιρετική κατάσταση και συνεπικουρούμενος από τον δραστήριο Γκονσάλβες Ουέλινγκτον, έβαλαν δύσκολα στην άμυνα της ομάδας του Γιώργου Σγούρδα.

Το ρεπορτάζ του ΓΑΣ Κοπανού είναι μία προσφορά του…

12006776_516215185221212_972325872_o

Παρά το σαφέστατο προβάδισμα όμως για τους “κυανοκίτρινους”, οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω και κατάφεραν πριν βγει το ημίχρονο να μειώσουν το σκορ και να μπουν γερά στη διεκδίκηση του αποτελέσματος. Σκόρερ για τον ΓΑΣ Κοπανού ο Βασίλης Σιδηρόπουλος, που παρά τα 40 δεν έχει πρόβλημα στο να σκοράρει και μετά τη σέντρα ακριβείας του Σπανού, πήδηξε πιο ψηλά από όλους και με κεφαλιά “έγραψε” το 1-2.

Το ρευστό αποτέλεσμα της ανάπαυλας συνέτεινε την αγωνία των φίλων των δύο ομάδων και όπως αποδείχτηκε στο δεύτερο μέρος, το παιχνίδι φανέρωνε πως θα είχε δραματική εξέλιξη.

Σ αυτό συνέβαλε και πάλι ο Δημήτρης Αντιφάκος, ο οποίος στο 68′ πραγματοποίησε την απόκρουση του αγώνα όταν σε σουτ του Δημήτρη Κακούδη, έπεσε στη γωνία του και με τα ακροδάκτυλα απόκρουσε σε κόρνερ.

Έτσι, φτάσαμε στο 79′ που έμελλε να είναι το πλέον καθοριστικό χρονικό σημείο της αναμέτρησης. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν φάουλ από δεξιά, ο Μάκης Σπανός ανέλαβε την εκτέλεση και με αριστοτεχνικό τρόπο έστειλε τη μπάλα πάνω από τον Αλέξη Θεοδοσιάδη και στη συνέχεια στα δίχτυα, με τον ίδιο να…πνίγεται στη συνέχεια στην αγκαλιά των συμπαικτών του.

Στα υπόλοιπα 15 περίπου λεπτά μαζί με τις καθυστερήσεις, οι δύο ομάδες δεν πήραν το ρίσκο για να βγουν μπροστά και με δεδομένη την κούραση από την υπερπροσπάθεια, το 2-2 παρέμεινε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα στην αναμέτρηση.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Τρέβλας, με βοηθούς τους κ.κ. Γαβρά και Λαζάρου.

Το ρεπορτάζ του ΓΑΣ Ροδοχωρίου είναι μία προσφορά του…

mexx-logo12412

Συνθέσεις

ΓΑΣ Κοπανού : Αντιφάκος, Κελέσμητος, Χαραλαμπίδης, Σιδηρόπουλος Θ., Ντόγος (66′ Κατσουγιαννόπουλος), Μπούφι, Σπυρίδης (77′ Κοσμίδης), Σπανός, Γραμματικός (57′ Τζιβάρας), Πέτγαζλης, Σιδηρόπουλος Θ.

ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Θεοδοσιάδης, Γιάτσος, Ασλάνογλου, Κοτζαχρήστος, Μωυσίδης, Κακούδης Δ. (76′ Μπάκανος), Ευθυμιάδης, Ουέλινγκτον, Παπαδής, Ίντος, Ρίσσου (54′ λ.τ. Μάραντης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected