Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ποντιακή Νεολαία Αράχου – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας 0-2 (photos+video)

DSC07410

Ένα πραγματικό ντέρμπι παρακολούθησαν οι 200 και πλέον φίλαθλοι που βρέθηκαν σήμερα στο Δημοτικό Γήπεδο Αράχου.

Ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, παρά τις πολλές απουσίες αλλά και από την πίεση που δέχτηκε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, πήρε σπουδαίο “διπλό” και κάλυψε το χάντικαπ των -5 βαθμών με το οποίο ξεκίνησε το φετινό πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Χρήστου Υφαντίδη είχε στις τάξεις της έναν εντυπωσιακό Γιώργο Κασαπίδη, ο οποίος σε τρεις τουλάχιστον περιπτώσεις έδειξε τη μεγάλη κλάση του ενώ χρειάστηκε βεβαίως και ο παράγοντας τύχη, ειδικά στις μεγάλες ευκαιρίες των Κώστα Κίτσα στο 13′ και του αδερφού του Ευγένη στο 51′.

Το σημαντικό για τον “δικέφαλο” στο σημερινό ματς ήταν το γεγονός πως προηγήθηκε στο 15ο λεπτό της αναμέτρησης και με τον τρόπο αυτό, ανάγκασε τους γηπεδούχους να κυνηγούν το σκορ. Στη φάση αυτή, μετά από σέντρα στην καρδιά της άμυνας, ο Αραμπατζής δεν εκτίμησε σωστά και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Το τέρμα αυτό “σόκαρε” τους γηπεδούχους, που για 10 λεπτά αγωνίστηκαν ως…υπνωτισμένοι με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να βγει με αξιώσεις στην επίθεση.

Ωστόσο οι γηπεδούχοι ανέκαμψαν σταδιακά και επισκέφτηκαν με απειλητικές διαθέσεις τα καρέ του Κασαπίδη, καταγράφοντας μέχρι την ανάπαυλα τρεις πολύ καλές στιγμές που ανακόπηκαν είτε πάνω στη γραμμή (σωτήρια ο Καρατάσιος στο 33′) είτε από τον έμπειρο πορτιέρο (36′-41′)

Ο ΠΑΟΚ όμως είχε τον τρόπο να φέρει το ματς ακόμη πιο κοντά στο να το κερδίσει και στο 56′ ο Καραμήτσος βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο μέσα στην περιοχή του Βρεττού και με πλασέ “έγραψε” το 0-2, μέσα σε αποθέωση από συμπαίκτες και φιλάθλους.

Οι γηπεδούχοι ρίσκαραν στο 100% στη συνέχεια, ωστόσο δεν κατάφεραν να αντιστρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση, γνωρίζοντας την πρώτη τους ήττα φέτος σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Βρέσκας, με βοηθούς τους κ.κ. Παπαδάκη και Ασβεστάρα.

DSC07418 DSC07419

Συνθέσεις

Ποντιακή Νεολαία Αράχου : Βρεττός, Μαγγανάρης, Νουσιόπουλος, Τόζογλου, Κίτσας Λ. (73′ Παπαδόπουλος), Τζέπης Γ., Κίτσας Κ., Κίτσας Ε., Πιπιλιάρης, Σκούρα (53′ Μερόκης Μ.), Αραμπατζής (79′ Κουλουμπριτσίδης).

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Κασαπίδης, Κίτσας Λ., Βασιλείου, Καρατάσος, Λαδάς, Μπεκτάς (90′ Στεργιόπουλος), Ζωγράφος (87′ Κίτσας Χ.), Κίτσας Γ., Κίτσας Σ., Καραμήτσος (83′ Ταραπόσος), Χαρισούδης.

περισσότερες φωτογραφίες στο embolos.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected