Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Και μπαμ και μπουμ οι…κουμπουριές!

panionios2Πραγματοποιώντας σπουδαία εμφάνιση στο Αγρίνιο, ο Πανιώνιος διέλυσε με 5-1 τον Παναιτωλικό.

Βιγιάλμπα, Μπακασέτας και Ανσαριφάρντ πέτυχαν από ένα γκολ, ενώ ο Μπουμάλ πρόσθεσε άλλα δύο. Μείωσε με πέναλτι ο Βιγιαφάνες για τους Αγρινιώτες που μετρούν δέκα τέρματα παθητικό σε δύο ματς.

Με υπηρεσιακό προπονητή τον Γιάννη Νταλακούρα μετά την απομάκρυνση του Πόντες παρατάχθηκε ο Παναιτωλικός κόντρα στον Πανιώνιο του Μαρίνου Ουζουνίδη. Όπως φάνηκε όμως η ομάδα παρέμεινε επηρεασμένη από το εφιαλτικό ματς στην Καλλονή που δέχθηκε πέντε τέρματα. Μόλις στο 7′ ο ιδιαίτερα ορεξάτος Βιγιάλμπα άνοιξε το σκορ.

Δεν πρόλαβαν να περάσουν τρία λεπτά και ο Πανιώνιος έφτασε στο 0-2. Σκόρερ του δεύτερου τέρματος ήταν ο Μπουμάλ με ωραία εκτέλεση μέσα από την περιοχή μετά από ασίστ τουΒιγιάλμπα. Οι γηπεδούχοι αιφνιδιάστηκαν και κάπου εκεί φάνηκαν να παρατούν το ματς. Η ομάδα του Ουζουνίδη συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στο 15′ ο Μπακασέταςανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-3, μια φάση η οποία ξεκίνησε για ακόμη μια φορά από τον Βιγιάλμπα. Ο βραχύσωμος Αργεντινός έκανε ό,τι ήθελε με τη μπάλα στα πόδια και στο 23′ κατάφερε να κερδίσει πέναλτι, όταν σε σουτ που έκανε εντός περιοχής, ο Κάπελ έδιωξε χρησιμοποιώντας το χέρι του. Ο Μπουμάλ με μια πανέμορφη εκτέλεση αλά Πανένκα απλούστευσε ακόμη περισσότερο τα πράγματα.

Έχοντας ήδη το υπέρ τους 4-0 από το πρώτο ημίχρονο, οι “κυανέρυθροι” παρουσιάστηκαν πιο χαλαροί στο δεύτερο ημίχρονο. Ωστόσο δεν στάματησαν να δημιουργούν φάσεις με ευκολία. Στο 52′ έχασαν τεράστια ευκαιρία για γκολ, με τον Κυριακίδη να λέει “όχι” σε σουτ του Βιγιάλμπα. Ο Παναιτωλικός κατάφερε να βρει δίχτυα στο 66ο λεπτό. Ο νεαρός Αργεντινός του Πανιωνίου ανέτρεψε τον Παπάζογλου εντός περιοχής και ο Βιγιαφάνες από την άσπρη βούλα μείωσε σε 1-4.

Βέβαια το γκολ αυτό δεν άλλαξε κάτι στη ροή του ματς. Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και πέμπτο γκολ στο 84′ με τον Ανσαριφάρντ που είχε περάσει νωρίτερα στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή. Ο Ιρανός επιθετικός μάλιστα αφιέρωσε το τέρμα του στον συμπατριώτη του και πρώην αρχηγό της Περσέπολις που “έφυγε” από τη ζωή τα ξημερώματα της Πέμπτης (1/10). Το 1-5 ήταν και το τελικό σκορ με τον Παναιτωλικό να φεύγει με ένα σπουδαίο διπλό από το Αγρίνιο και τον Παναιτωλικό να ψάχνει αντίδοτο στη διακοπή του πρωταθλήματος για τις δύο τελευταίες του τραγικές εμφανίσεις.

Οι συνθέσεις:

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Κούσας, Μπεχαράνο Ντιέγκο (46′ Βασιλείου), Βιγιαφάνες, Κάπελ, Παπάζογλου, Μάκος, Μαρκόβσκι (75′ Πάουλο), Μπεχαράνο Ντάνι, Ρουμπουλάκου (22′ Ρουσκουγιέδα), Ουαρντά

Πανιώνιος: Παπαδόπουλος, Βλάχος, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Οικονόμου (75′ Τασουλής), Κόρμπος, Σιώπης, Μπουμάλ, Μπακασέτας (85′ Χαλκιαδάκης), Βιγιάλμπα (75′ Ανσαριφάρντ), Καραμάνος

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected