Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) Ρήγας Φεραίος – Οπούντιος Μαρτίνου 0-0

04aed1ac58b803ab117171b7a4de7735_LΆσφαιρος για δεύτερο παιχνίδι ο Ρήγας Φεραίος, έμεινε στο 0-0 με αντίπαλο τον Οπούντιο Μαρτίνου στο γήπεδο του Αρμενίου.

Ο κακός αγωνιστικός χώρος, με πολλές λακούβες, δυσκόλεψε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών, ωστόσο η ομάδα του Λάκη Μπακάλη μετά το 65ο λεπτό, πίεσε πολύ και ζήτησε με αξιώσεις το γκολ, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που αρκέστηκαν σε παθητικό ρόλο απλώς να απομακρύνουν τις επιθέσεις των “κυανόλευκων”.

Στο αρχικό σχήμα, ο προπονητής του Ρήγα Φεραίου παρέταξε τον Κεφαλά στο τέρμα, στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά τους Χατζηαθανασίου, Γκάγκα, Βουραζέρη, Σπαθή, ανασταλτικό δίδυμο στα χαφ τους Χατζή, Ζενούνι, στις πτέρυγες τους Γκίκα, Γουτούλη, με τον Σέττο να κινείται πίσω από τον προωθημένο Κορέτα.

Στο 1ο λεπτό, σέντρα του Χατζηαθανασίου δεν πρόλαβε ο Κορέτα, στο 14ο εκτέλεση φάουλ του Χατζή έφυγε άουτ. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 21ο λεπτό με σουτ του Κακάβα από πλάγια που απέκρουσε ο Κεφαλάς, ενώ δύο λεπτά αργότερα, ο Ρήγας Φεραίος έχασε μοναδική φάση να ανοίξει το σκορ.

Aπό φάουλ του Γκίκα, ο Κορέτα βρέθηκε αμαρκάριστος στην καρδιά της άμυνας αλλά το σουτ του έφυγε λίγο άουτ.

Γυριστό του Κακάβα στο 30ό πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο, ενώ ένα λεπτό πριν βγει το ημίχρονο, ο Γκίκα απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο, έκανε το γύρισμα στη μιρκή περιοχή αλλά ο Σέττος δεν πρόλαβε να μπει στην πορεία της μπάλας.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρος, ο Οπούντιος είχε μια επικίνδυνη φάση όταν ο Κακαβάς σούταρε αρκετά άουτ κι ενώ ήταν σε καλή θέση. Σταδιακά, οι γηπεδούχοι πήραν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα, όμως έλειψε η τελική πάσα. Στο 70ό λεπτό, σέντρα-σουτ του Χατζή από το χώρο του κέντρου, πήρε περίεργη τροχιά και έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, δύο λεπτά αργότερα ο Χατζής εκτέλεσε φάουλ και ο Γκάγκας είχε κεφαλιά που έσπασε στο τερέν και πέρασε άουτ.

Η μεγάλη φάση στην επανάληψη καταγράφεται στο 82ο λεπτό όταν ο Γκίκα πέρασε δύο αντιπάλους, σούταρε από καλή θέση αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ. Έτσι το 0-0 έμεινε μέχρι τέλους κι ενώ στις καθυστερήσεις, ο Καταραχιάς των φιλοξενούμενων δέχθηκε δεύτερη κίτρινη και πήγε νωρίτερα στα αποδυτήρια…

Καλύτερη η βελεστινλιώτικη ομάδα, αλλά αφού δεν μπόρεσε να σκοράρει, αρκέστηκε στο βαθμό της ισοπαλίας, που ήταν πρώτος στο φετινό πρωτάθλημα και για τους δύο σημερινούς μονομάχους στο Αρμένιο.

Συνθέσεις

Ρήγας Φεραίος: Κεφαλάς, Χατζηαθανασίου (84′ Γεωργατζής), Βουραζέρης, Σπαθής, Γκάγκας, Γουτούλης (60’ Σφάκας), Χατζής, Σέττος, Κορέτα (75′ Τσίπη), Ζενούνι, Γκίκα.

Οπούντιος Μαρτίνου: Καρανάσιος, Κουτσούμπας, Κωτσαλάς, Σπυριδάκης, Τσέλος, Γκριζάπης (66’ Καλαμάτας), Κακάβας, Δέδες, Καταραχιάς, Καντού (75′ Στυλιανός), Μεχμέτογλου (52’ Πατσαρούχας).

magnesiasports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected