Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

ΠΑΟΚ Κουλούρας – Θύελλα Σταυρού 0-2

12086945_949564045109660_202707763_nΔεύτερη συνεχόμενη νίκη για τη Θύελλα Σταυρού και πάλι με σκόρερ τον Γιώργο Δαρδακούλη που έχει πετύχει όλα τα τέρματα της ομάδας του μέχρι στιγμής!

Η ομάδα του Κώστα Μουρτζίλα, χωρίς να εντυπωσιάσει, πήρε το σημαντικό “τρίποντο” κόντρα σε μια άκρως νεανική ομάδα που παίζει ποιοτικό ποδόσφαιρο, είναι πειθαρχημένη τακτικά ωστόσο της λείπει η εμπειρία να διαχειρίζεται ένα παιχνίδι.

Χαρακτηριστικό είναι πως με το συγκρότημα του Σταύρου Κωστογλίδη αγωνίστηκαν ποδοσφαιριστές μέχρι 17 ετών (ο μεγαλύτερος και αρχηγός ο Ευθυμίου) ενώ ο μικρότερος σε ηλικία είναι ο πορτιέρο Ιατρόπουλος, ο οποίος είναι μόλις 14 ετών! Η “ασπρόμαυρη” διοίκηση επέλεξε φέτος να μην προχωρήσει σε μεταγραφές και να στηριχθεί αποκλειστικά στα παιδιά που προέρχονται από το παιδικό τμήμα του συλλόγου.

Η Θύελλα ευτύχισε να προηγηθεί στο σκορ μόλις στο 7ο λεπτό με τον Γιώργο Δαρδακούλη, εκμεταλλευόμενη την αδράνεια της άμυνας. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν στη συνέχεια να αντιδράσουν, ωστόσο παρά τις προσπάθειες δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Αποστολίδη. Απεναντίας, οι φιλοξενούμενοι ήταν πάντα επικίνδυνοι όταν πατούσαν περιοχή, εντούτοις το δεύτερο τέρμα ήρθε στις αρχές του δευτέρου μέρους.

Το δεύτερο γκολ από πλευράς Θύελλας ουσιαστικά “κλείδωσε” την υπόθεση νίκη και με τον τρόπο αυτό οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στο 2×2 στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μαργαρίτης, με βοηθούς τους κ.κ. Χαντζαρίδη και Πίτο

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ Κουλούρας : Ιατρόπουλος (46′ Τσιμόπουλος), Ποζιάδης, Χαραλαμπίδης (46′ Φουρκιώτης), Σκουμπόπουλος, Καρύδας, Τριανταφυλλόπουλος, Παντέλογλου, Σακαλής, Θυμιόπουλος (71′ Πανταζής), Ευθυμίου, Μπακαλίδης.

Θύελλα Σταυρού : Αποστολίδης, Μυλωνάς, Νεστορόπουλος, Τσίλης, Μάρτος, Δαρδακούλης (91′ Καπουζίδης), Μυλωνάς Α., Ισλάμι, Κολίτσης (26′ λ.τ. Δεμερτζίδης), Κούνιος, Αθανασίου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected