Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Δίκαιη μοιρασιά στα Γιάννενα

pas-iraklis-41015Μετά από ένα όμορφο ματς στο οποίο σημειώθηκαν τέσσερα πανέμορφα γκολ, το τελικό 2-2 για την 6η αγωνιστική αφήνει μάλλον ευχαριστημένους τόσο τον γηπεδούχο ΠΑΣ που ισοφαρίστηκε δύο φορές, όσο και τον Ηρακλή που παρέμεινε αήττητος εκτός έδρας.

Στο πρώτο μεταξύ τους ματς στην μεγάλη κατηγορία μετά από μια πενταετία, οι δύο ομάδες είχαν σαν στόχο τους τη νίκη που θα τους έδινε την ευκαιρία να βρεθούν στο πάνω μισό κομμάτι του βαθμολογικού πίνακα. Βεβαίως, αυτός που το… έδειξε μέσα στο γήπεδο των «Ζωσιμάδων» με το «καλημέρα» στην αναμέτρηση ήταν ο γηπεδούχος ΠΑΣ. Οι Γιαννιώτες πήραν αμέσως την μπάλα στα πόδια τους και κράτησαν την κατοχή σε υψηλά ποσοστά, όμως παρότι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, τα πρώτα 10-15 λεπτά του αγώνα κύλησαν χωρίς ουσιαστικές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Ο Ηρακλής από την πλευρά του, έδειξε να αρκείται σε παιχνίδι αναμονής, προσπαθώντας να περιορίσει τους κενούς χώρους και ψάχνοντας ταυτόχρονα τις αντεπιθέσεις.

Παρά την έλλειψη φάσεων, ο ρυθμός δεν ήταν τόσο κακός, όμως τα αρκετά λάθη στις μεταβιβάσεις ήταν αυτά που απέτρεψαν τις δύο ομάδες από το να δημιουργήσουν φάσεις. Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς ήταν η φάση του 19′, όταν ο ΠΑΣ βγήκε στην αντεπίθεση με την πάσα του Ίλιτς στον Τσάβες, την κάθετη αυτού προς τον Μανιά και τον Ακόστα να στέλνει τη μπάλα λίγο άουτ μετά το γύρισμα του Έλληνα φορ. Το τέταρτο που ακολούθησε (20′-35′) ήταν και και το καλύτερο στο πρώτο ημίχρονο, με τον ΠΑΣ να συνεχίζει να απειλεί την εστία του Περνίς. Στο 23′ ο Τσάβες σουτάρει λίγο άουτ και στην επόμενη φάση «απαντά» για τον Ηρακλή ο Σαραμαντάς, με τον Βελλίδη να μπλοκάρει εύκολα. Ακολούθησε νέο καλό σουτ του Τσάβες άουτ για τους γηπεδούχους, οι οποίοι με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα έδειχναν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα.

περισσότερα στο sdna.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected