Κατηγορίες
Αθλήματα

Φίλιππος Βέροιας – Υποδέχεται τον Ποσειδώνα για την 4η αγωνιστική

toutsis1Το τέταρτο παιχνίδι του στο πρωτάθλημα θα δώσει την Τετάρτη το απόγευμα (6μμ) ο Φίλιππος.

Θα υποδεχθεί στο Φιλίππειο τον Ποσειδώνα Λουτρακίου, στο ματς που ανοίγει την αυλαία της 4ης αγωνιστικής. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Τετάρτη λόγω των Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του Φιλίππου.

Μιλώντας για τον αντίπαλο, ο τεχνικός του Φιλίππου Κώστας Τούτσης σχολίασε: «Μέχρι στιγμής έχουμε ξεκινήσει καλά. Στα τρία πρώτα παιχνίδια δείξαμε σοβαρότητα και συνέπεια Τώρα παίζουμε με έναν αρκετά φιλόδοξο κι επικίνδυνο αντίπαλο. Μην ξεχνάμε ότι πέρσι ο Ποσειδώνας κατέκτησε την τέταρτη θέση του πρωταθλήματος».

Σε ερώτηση αν τον προβληματίζει το γεγονός ότι ο Ποσειδώνας απέκλεισε πέρσι τον Φίλιππο στα πλέι οφ, απάντησε: «Μας προβληματίζει. Ξέρουμε ότι είναι μια ομάδα του Νίκου Γραμματικού, η οποία παλεύει και διεκδικεί μέχρι το τέλος».

Την Τετάρτη ο Φίλιππος θα βρει απέναντί του δυο πρώην παίκτες του, τον Παντελή Κωστακίδη και τον Μπάμπη Δομπρή. «Την Τετάρτη, δικοί μας παίκτες είναι αυτοί που θα φοράνε την δική μας φανέλα. Οι άλλοι είναι αντίπαλοι. Του χρόνου τα πράγματα μπορεί να είναι αλλιώς. Είναι χαρά μας που θα δούμε δυο δικά μας παιδιά και εύχομαι να είναι σε καλή κατάσταση» σχολίασε ο κ. Τούτσης.

Τέλος για τα αγωνιστικά προβλήματα του Φιλίππου, ο κ. Τούτσης σημείωσε: «Θα προσπαθήσουμε να εντάξουμε τον Παπαδόπουλο, να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκεται. Θα δούμε σε τι κατάσταση είναι ο Καρυπίδης αν και πιστεύω ότι δεν θα είναι έτοιμος την Τετάρτη. Πιστεύω ότι το πρόβλημα του Ανανιάδη θα ξεπεραστεί και με τις περισσότερες δυνατές επιλογές θα κάνουμε την προσπάθεια με σοβαρότητα, με συνέπεια, με πειθαρχία να κατακτήσουμε τι νίκη».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected