Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) Δωτιέας Αγιάς – Τύρναβος 0-0

ΔΩΤΙΕΑΣ-ΤΥΡΝΑΒΟΣΣτο Λαρισαϊκό «ντέρμπι» της δεύτερης αγωνιστικής για την Γ΄ Εθνική μεταξύ του Δωτιέα Αγιάς και του Τυρνάβου, είχαμε «λευκή» ισοπαλία αλλά με αρκετές φάσεις.

Στο κατάμεστο γήπεδο των «ερυθρόλευκων», οι δύο ομάδες απέδωσαν ένα θέαμα με «σκληρές» μονομαχίες μέσα όμως σε αγωνιστικό κλίμα. Το σύνολο του Μίλτου Ζιάκα είχε από την αρχή την πρωτοβουλία των κινήσεων καθώς διαθέτει αρκετή ποιότητα. Οι παίκτες του προσπάθησαν να απειλήσουν την εστία των γηπεδούχων με διάφορα σουτ από τους Παπαχρήστο και Τσιρλίδη, αλλά ο Παϊτέρης όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί. Οι Τυρναβίτες «φωνάζουν» για ένα πέναλτι που δεν τους δόθηκε στην αρχή του αγώνα, καθώς θεωρούν πως ο Αϊβάζης ανατράπηκε εντός περιοχής από τους αμυνόμενους του Δωτιέα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι «μάχες» συνεχίστηκαν, αλλά οι Αγιώτες ανέβασαν κάπως «στροφές» και δημιούργησαν την μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα, όταν στο 55΄ ο Κόκκας με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ, σημάδεψε το δοκάρι του Παπαγιάννη. Μέχρι το τέλος του 90λέπτου δεν άλλαξε κάτι, έτσι οι δύο ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις. Αξίζει να αναφέρουμε πως οι γηπεδούχοι ήταν άτυχοι, καθώς έχασαν δύο ποδοσφαιριστές τους από τραυματισμό, μιλάμε για τους Γούτο και Κορλό, με την κατάσταση τους ωστόσο να μην φαίνεται σοβαρή.

Συνθέσεις

Δωτίεας Αγιάς (Γιάννης Αλεξούλης): Παϊτέρης, Παππάς, Γούτος (20΄ λ.τ. Ραμάι), Τσακάλι, Κόκκας, Ντακούλας, Μπαλογιάννης (83΄ Σούλι), Τσατσαλίδης, Κορλός (85΄ λ.τ. Ιωαννίδης), Τσιρογιάννης, Καρβούνης.

Τύρναβος (Μίλτος Ζιάκας): Παπαγιάννης, Αϊβάζης, Μπαρούτας (73΄ Παπαιωάννου), Μητσογιάννης, Μανιώτης, Μπαξεβάνος, Παπαχρήστος (46΄ Τασιούλης), Κρίτσας, Τσιρλίδης (46΄ Σβερκούλης), Λίταινας, Κόκορας.

rockngoal.com.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected