Κατηγορίες
Super League 1

Συγκλονιστικός ο πατέρας του Στέλιου Μαρκούση… (vid)

markΟ πατέρας του αδικοχαμένου 18χρονου τερματοφύλακα, Στέλιου Μαρκούση, ξεσπάει. “Πήρε μεταγραφή για επάνω. Δεν είχαν τερματοφύλακα” δήλωσε συγκλονισμένος. Το παράξενο προαίσθημά του πριν από το τραγικό συμβάν στην προπόνηση της Βέροιας.

Στις 2 Σεπτεμβρίου ο Στέλιος Μαρκούσης άφησε την τελευταία του πνοή στην προπόνηση της Βέροιας. Ο 18χρονος τερματοφύλακας υπέστη ανακοπή καρδιάς και “έφυγε” από τη ζωή έτσι αναπάντεχα. Σχεδόν ένα μήνα μετά ο πατέρας του, Κώστας συγκλονίζει.

Μίλησε σε εκπομπή του Star και με τρεμάμενη φωνή ανέφερε: “Πήρε μεταγραφή για επάνω. Δεν είχαν τερματοφύλακα”. Τρομερό αυτό που αποκάλυψε τη μέρα που του τραγικού συμβάντος: “Ήμουν σταματημένος σε ένα φανάρι, σε ένα χωριό έξω από τη Βέροια  και πέρασε μια τραγική εικόνα από το μυαλό μου. Είδα το παιδί μου να χτυπάει και εγώ να πηδάω τα σύρματα. Πιο κάτω είδα μια εκκλησία, έκανα το σταυρό μου, και είπα «χαζομάρες»”.

Συμπλήρωσε ο Κώστας Μαρκούσης: “Σαν χθες, σαν να ήταν πριν από 5 λεπτά, έτσι το θυμάμαι. Παραπάτησε δυο φορές και είπε στο γιατρό μην φοβάσαι καλά είμαι και “έφυγε”. Ήμουν στο γήπεδο εκείνη την ημέρα και ο γιατρός με καθησύχασε λέγοντάς μου ‘μην φοβάσαι, δεν είναι τίποτα’. Το ασθενοφόρο ήρθε πολύ γρήγορα και τον πήρε, αλλά φαίνεται πως ήταν γραφτό”.

Με δική του απόφαση αποφάσισε να δωρίσει τα μάτια του γιου του: “Πήραν τα μάτια του, ευτυχώς αυτά θα τα δω ξανά. Τουλάχιστον δυο άνθρωποι θα μπορέσουν να δουν. Ο καθένας θα έπρεπε να το κάνει. Όσο και να πονάς εκείνη τη στιγμή θα ξέρεις ότι κάτι από το παιδί σου ζει κάπου αλλού”.

Ο Στέλιος ήταν παιδί χωρισμένων γονιών και έτσι τον μεγάλωσε ο πατέρας του. Ωστόσο, η σύντροφός του, όπως είπε ο ίδιος, αυτοκτόνησε. “Το τυχερό μου είναι να τυραννιέμαι. Η σύντροφός μου έφυγε με απρόσμενο τρόπο. Το προηγούμενο βράδυ μιλούσαμε για γάμο και το πρωί τη βρήκα…”.

Δείτε το βίντεο από το 41.21…

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected