Κατηγορίες
Αθλήματα

Φίλιππος Βέροιας – Ποσειδώνας Λουτρακίου (29-24) Δηλώσεις (vid)

DSC_0111Τούτσης: «Κερδίσαμε αγχωτικά αλλά δίκαια» – Γραμματικός: «Ο Φίλιππος είναι το απόλυτο φαβορί»

Ο τεχνικός του Ποσειδώνα Νίκος Γραμματικός υπογράμμισε: «Ξέραμε ποια ομάδα είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Για να ανταγωνιστείς αυτή την ομάδα πρέπει να παίξεις πολύ καλά. Είναι τέτοιο το επίπεδο των παιδιών που την μισή ευκαιρία μπορούν να την κάνουν γκολ. Εμείς μείναμε συγκεντρωμένοι σε κάποια πράγματα που είχαμε πει. Βγάλαμε κάποιες άμυνες, τρέξαμε, φέραμε το παιχνίδι εκεί που θέλαμε αλλά ο περιορισμένος αριθμός παικτών μας και η κούραση μας έκαναν να χάσουμε την συγκέντρωσή μας. Για να κερδίσεις τον Φίλιππο σήμερα πρέπει να είσαι 60 λεπτά συγκεντρωμένος. Παρόλα αυτά είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον αγώνα που δώσαμε και την προσπάθεια που κάναμε. Μέρα με την μέρα στόχος μας είναι να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι. Με τέτοιο ταλέντο μέσα στο γήπεδο, ο Φίλιππος είναι το απόλυτο φαβορί».

Ο προπονητής του Φιλίππου Κώστας Τούτσης υποστήριξε: «Εμείς ξεκινήσαμε ιδανικά το πρώτο ημίχρονο. Λειτουργήσαμε πολύ καλά στην ισορροπία του παιχνιδιού, ήμασταν καλά στημένοι στην άμυνα πιέζοντας τις επιθετικές προσπάθειες των αντιπάλων μας και κλείσαμε το ημίχρονο με μια διαφορά που αντικατοπτρίζει την εικόνα του πρώτου μέρους. Όπως είπα και στις δηλώσεις μου πριν το ματς, το Λουτράκι είναι μια ομάδα του Γραμματικού που δεν παρατάει τα παιχνίδια. Αυτό επαληθεύθηκε και στο γήπεδο. Εμείς εγκλωβιστήκαμε επιθετικά. Έπρεπε να παίξουμε με μεγαλύτερη ταχύτητα την μπάλα. Πήγαμε χωρίς ταχύτητα στην άμυνα του Ποσειδώνα, ήμασταν και άστοχοι και αυτό έφερε το ματς σε ισορροπία. Στο τελευταίο δεκάλεπτο, βρήκαμε τον ρυθμό που έπρεπε, κάναμε σωστές επιλογές, βάλαμε γκολ και κερδίσαμε αγχωτικά αλλά δίκαια».

Ο Παντελής Κωστακίδης δήλωσε: «Ο Φίλιππος σήμερα ήταν καλύτερος από εμάς. Εμείς είχαμε κάποιες ευκαιρίες αλλά τις αφήσαμε. Σε ματς που κάνεις τέτοια λάθη, ο αντίπαλος ξεφεύγει στο σκορ. Εμείς είμαστε μια ομάδα που χτίζεται σιγά – σιγά κι έχουμε πολύ δρόμο ακόμα. Η πορεία στο τέλος θα δείξει ποια θέση θα πάρουμε».

Ο Δημήτρης Μπαντής τόνισε: «Θεωρώ ότι παίξαμε καλύτερα. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως η ομάδα του Λουτρακίου μπήκε πολύ δυνατά και μας δημιούργησε θέμα. Ξαναβρήκαμε τον ρυθμό μας στο τέλος, πήραμε την διαφορά και κερδίσαμε. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στις δυο ομάδες διότι προσπαθούν να παίξουν χάντμπολ σε αντίθεση με κάποιους άλλους που έχουν παρερμηνεύσει τους κανονισμούς. Κάτι πρέπει να γίνει, ίσως ένα σεμινάριο. Με το συγκεκριμένο δίδυμο έχουμε σε κάθε ματς είκοσι δίλεπτες. Δεν μπορεί να γίνεται αυτό με το συγκεκριμένο δίδυμο. Δεν γίνεται άλλο. Οι ομάδες παίζουν αλλά δεν γίνεται να είναι πρωταγωνιστές άλλοι εκτός από τους αθλητές. Συνεχίζουμε με το εκτός έδρας ματς με τον ΔΙΚΕΑ».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected