Ποδόσφαιρο

Το πένθος συνεχόμενο για τα παιδιά του ποδοσφαίρου…

880820384a3717c5e710d19882bfa129_LΣε βαρύ πένθος όλο το Αχίλλειο και το τοπικό ποδόσφαιρο, η ΕΠΣΘ, ο ΓΣΑ, ο Πρωτεσίλαος.

Τα ξημερώματα σκοτώθηκε ο Αποστόλης Πλασταράς σε ηλικία 31 ετών. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μεταφέρουμε με επιφύλαξη, το δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 06:00. Ο Αποστόλης επέστρεφε με το αυτοκίνητο μετά τη νυχτερινή δουλειά του όταν στο 277ο χιλιόμετρο της Νέας εθνικής οδού (στο ρεύμα από Αλμυρό προς Αθήνα) έγινε σύγκρουση τριών οχημάτων για αδιευκρίνιστο λόγο. Το αυτοκίνητό του αναποδογύρισε κι ο Αποστόλης βγήκε στο οδόστρωμα όπου παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα. Aγαπητός σε όλους όσοι τον γνώρισαν, πάντα μαχητής στα γήπεδα του τοπικού ποδοσφαίρου, ένας από τους κορυφαίους παίκτες των τελευταίων 15 ετών.

Αγωνίστηκε στην ομάδα του χωριού του, τον Αχιλλέα απ’ όπου ξεκίνησε κι έπαιζε την τελευταία τετραετία, στον Ρήγα Φεραίου, τον ΓΣ Αλμυρού σε δύο θητείες, τον Αστέρα Ριζομύλου, τον Πρωτεσίλαο. Η είδηση του θανάτου σκόρπισε ανείπωτο πόνο στην οικογένεια και τους οικείους του, στους συγχωριανούς του, σε όλη την αθλητική Μαγνησία.

*magnesiasports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected