Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Αχιλλέας Νάουσας – Μακροχώρι 2-1

DSC08939

Δραματικό μέχρι τέλους το χθεσινό παιχνίδι στο Δημοτικό Γήπεδο Γιαννακοχωρίου, σε έναν πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο που δυσκόλεψε σε μεγάλο βαθμό τις δύο ομάδες.

Νικήτρια η ομάδα του Αχιλλέα, με ένα απίστευτο τέρμα του Γιάννη Γιαμαλίδη στο 88′, όταν στην προσπάθεια του να κάνει γέμισμα από τα δεξιά, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και ξεγέλασε τον Χαρίση με αποτέλεσμα οι “κυανόλευκοι” να καταγράψουν την πρώτη τους φετινή νίκη.

Την αναμέτρηση που παρακολούθησαν αρκετοί φίλαθλοι παρά τη βροχή και την υγρασία, είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθ όλη τη διάρκεια του, με τις δύο ομάδες να έχουν τις καλές τους στιγμές με αποκορύφωμα τα τρία τέρματα.

Στο πρώτο ημίχρονο και συγκεκριμένα στα πρώτα 10 λεπτά, το Μακροχώρι μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και έδειξε πως θέλει να ελέγξει τον ρυθμό από το ξεκίνημα, ωστόσο σταδιακά και με την πάροδο του χρόνου, ο Αχιλλέας ισορρόπησε και είχε μια καλή ευκαιρία να σκοράρει με τον Παρθενόπουλο. Εκτός αυτού, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ στο 22ο λεπτό, όταν ο Μπράτσης εκτέλεσε το κόρνερ, ο Παρθενόπουλος έπιασε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και ο Καραμεταξάς που βρέθηκε στην πορεία της μπάλας με προβολή “έγραψε” από κοντά το 1-0.

Το σκορ αυτό παρέμεινε μέχρι και την ανάπαυλα, ένα διάστημα στο οποίο οι δύο ομάδες είχαν από μια καλή στιγμή. Στο δεύτερο 45λεπτο και συγκεκριμένα στα πρώτα 15 λεπτά, το Μακροχώρι πήρε τα ηνία της αναμέτρησης και αφού “προειδοποίησε” με την κοντινή προβολή του Δημοσθένους, στο 61′ έφερε το ματς στα ίσια, όταν ο επιθετικός των φιλοξενούμενων πρόλαβε την έξοδο του Ηλιάδη, πάσαρε στον αμαρκάριστο Χρήστο Σερασκιέρη στο ύψος του πέναλτι και αυτός με σουτ έκανε το 1-1.

Τα νέα δεδομένα στο παιχνίδι έδωσαν τεράστιο ενδιαφέρον στα τελευταία 30 περίπου λεπτά της αναμέτρησης και οι δύο προπονητές προχώρησαν σε εκατέρωθεν κινήσεις στη “σκακιέρα” της αναμέτρησης.

Τον τελευταίο λόγο όμως τον είχε ο Αχιλλέας, ο οποίος όπως περιγράψαμε στην αρχή του ρεπορτάζ, κατάφεραν να πάρουν “κεφάλι” στο σκορ σε ένα χρονικό σημείο που δεν έδινε πολλά περιθώρια για αντίδραση στους φιλοξενούμενους.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Γιοβανόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Χρυσάνη και Μαργαρίτη.

Συνθέσεις

Αχιλλέας Νάουσας : Ηλιάδης, Σακελλάρης (77′ Σαμαράς Δ.), Γκέτσος, Μπαξεβάνος, Βακαλίδης, Μπράτσης, Καραμεταξάς, Στογιάννος, Γιαμαλίδης (90′ Ρώσιος), Κοσμάς, Παρθενόπουλος.

Μακροχώρι : Χαρίσης, Σερασκέρης Δ., Σερασκιέρης Χ., Σταματίου (46′ Κούφας), Τσακαλίδης, Μπρέγκου, Φιλιππίδης (83′ Κουλουριώτης), Παπακωνσταντίνου (67′ Παπακωνσταντίνου), Πίκος, Δημοσθένους

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected