Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Απόλλων Κρύας Βρύσης – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 1-3 (photos)

DSCN5733Την ήττα με σκορ 1-3 γνώρισε στην έδρα του ο Απόλλων Κρύας Βρύσης, με αντίπαλο τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ Εθνικής.

Η αναβολή των τοπικών πρωταθλημάτων στην ΕΠΣ Πέλλας, συνέβαλε τα μέγιστα ώστε το γήπεδο της Κρύας Βρύσης να είναι κατάμεστο από φιλάθλους της περιοχής, που όμως αποχώρησαν απογοητευμένοι από το τελικό σκορ.

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε και με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους καθώς στο 17′ δέχθηκαν το πρώτο γκολ από τον Εθνικό, με προβολή του Ερκάν ο οποίος έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα της Αλεξανδρούπολης. Σαν να μην έφτανε αυτό για τον Απόλλων, ακολούθησε και δεύτερο τέρμα πέντε λεπτά ργότερα και συγκεκριμένα από τον Τσέκο, ζευγαρώνοντας έτσι τα τέρματα για τους “κυανόλευκους”.

DSCN5800

Οι παίκτες του Νίκου Παπανώτα έδειξαν σαστισμένοι από την εξέλιξη του αγώνα, με τον Ημαθιώτη προπονητή να ρισκάρει στη συνέχεια ανεβάζοντας περισσότερους παίκτες προς την αντίπαλη περιοχή. Ο ρυθμός του παιχνιδιού άλλαξε, ο Απόλλων πήρε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και στο 70′ κατάφερε να μειώσει με ωραίο πλασέ του Ίβιτς στο 70′.

Το τέρμα αυτό αναπτέρωσε τις ελπίδες για τους γηπεδούχους, ξεσήκωσε τον κόσμο στις κερκίδες ωστόσο οι φιλοξενούμενοι με μαζική άμυνα κράτησαν ανέπαφη την εστία τους. Κατάφεραν μάλιστα να πετύχουν και τρίτο τέρμα στο 90+1′ με τον Κριεζή, σφραγίζοντας έτσι τη μεγάλη νίκη του Εθνικού στην Πέλλα.

Στα αρνητικά της συνάντησης, ο τραυματισμός του Παναγιώτη Μισαηλίδη στο φρύδι, ωστόσο έσφιξε τα δόντια και αγωνίστηκε μέχρι το τέλος.

Συνθέσεις

Απόλλων Κρύας Βρύσης : Σκαπέρδας, Παπαδόπουλος Γ. (77′ Κίτσας), Παπαδόπουλος Σ., Μπρέγκου, Βοτάρης, Μισαηλιδης Π., Σιδηρόπουλος (82′ Φλαρούντζος), Πετρίδης, Ίβιτς, Νήρλας, Καρυπίδης (65′ Χατζηστεφάνου)

Εθνικός Αλεξανδρούπολης : Συριτούδης, Θάνος, Τσαμουρλίδης, Παρασκευάς, Μπαρμπαγιάννης, Τζορμπατζίδης, Πελτέκης, Τορομανίδης, Ερκάν (67′ Κριεζής), Τσέκος (80′ Αμπραχάμι), Γωνιάδης (85′ Καραπατσιάς)

Επιμελεια : Χαρά Ματεντζόγλου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected