Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ατρόμητος Διαβατού – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων 0-1

DSCN9539

Υπερπροσπάθεια από τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο σημερινό παιχνίδι στο Δημοτικό Γήπεδο Διαβατού, καθώς πρώτα έπρεπε να “παλέψουν” με τον αγωνιστικό χώρο και στη συνέχεια να διεκδικήσουν κάτι καλό.

Ευτυχώς για όλους, η προσπάθεια τους δεν προκάλεσε κάποιον σοβαρό τραυματισμό και το παιχνίδι ολοκληρώθηκε έχοντας αρκετά ψήγματα θεάματος από τις δύο ομάδες.

Ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων πέτυχε την τρίτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και τη δεύτερη συνεχόμενη με αντίπαλο τον Ατρόμητο Διαβατού μετά το περσινό 2-4. Η ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου είχε αρκετές ευκαιρίες στο σημερινό παιχνίδι ωστόσο επικράτησε με το ρευστό 1-0 χάρη σε τυχερό τέρμα του Άρη Μηνούδη, όπως θα δείτε παρακάτω στο “φιλμ” του αγώνα.

Οι “πράσινοι” αγωνίστηκαν με παίκτη λιγότερο από το 65′ λόγω αποβολής του Κώστα Χαλβατζή με απευθείας κόκκινη κάρτα, με τους “κυανόλευκους” να προσπαθούν να φτάσουν στο γκολ εκμεταλλευόμενοι το αριθμητικό πλεονέκτημα.

Για ένα ακόμη παιχνίδι, ο νεαρός τερματοφύλακας του Ατρόμητου Θοδωρής Νικολαΐδης, είχε εξαιρετική εμφάνιση με δύο τουλάχιστον πολύ καίριες επεμβάσεις ενώ για τους φιλοξενούμενους αγωνίστηκαν ως αλλαγή οι 15χρονοι Γρηγόρης Μητσιώτης και Γιώργος Καλλιάγρας.

Το “φιλμ” της αναμέτρησης

6′ Ο Ελευθεριάδης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση από πλάγια θέση, το σουτ που επιχείρησε πέρασε ελάχιστα άουτ.

8′ Σουτ του Σαλτουρίδη από το ύψος της μικρής περιοχής, εντυπωσιακή απόκρουση του Νικολαΐδη.

10′ Σέντρα του Φεΐμ, κεφαλιά του Αλέκου Οικονόμου από καλή θέση, λίγα εκατοστά δίπλα από το δοκάρι του Μουσκεφτάρα.

Το ρεπορτάζ του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων είναι μία προσφορά του…

output_uvVQXs

20′ Πάσα του Χαλβατζή στον Σαλτουρίδη, ο τελευταίος σε κενή εστία δεν καταφέρνει να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα καθώς η μπάλα κόλλησε στα λιμνάζοντα νερά.

22′ Ίδια φάση για τους φιλοξενούμενους, μετά από πάσα του Ντάμτσιου με τον Σαλτουρίδη να μην μπορεί να νικήσει τον Νικολαΐδη, που αποκρούει και πάλι εντυπωσιακά.

23′ Εκτέλεση κόρνερ του Ντάμτσιου, κεφαλιά του Χαλβατζή η μπάλα κόλλησε προ της γραμμής και απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς.

50′ Σέντρα του Ελευθεριάδη, κεφαλιά του Κιρκιλιανίδη άουτ.

58′ ΓΚΟΛ! Γέμισμα του Άρη Μηνούδη σαν απομάκρυνση πίσω από τη γραμμή του κέντρου, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και ξεγέλασε τον Νικολαΐδη, ο οποίος δεν υπολόγισε την πορεία που θα πάρει η μπάλα με το σκάσιμο στο έδαφος (0-1)

65′ Αποβολή για τον Μέγα Αλέξανδρο, με τον Χαλβατζή να τιμωρείται με κόκκινη κάρτα εξαιτίας της λογομαχίας του με τον φιλάθλους.

75′ Σουτ του Βελικούδη από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

80′ Καλή εκτέλεση φάουλ από τον Κιρκιλιανίδη, η μπάλα λίγα εκατοστά δίπλα από το δοκάρι του Νικολαΐδη.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καραντώνης, με βοηθούς τους κ.κ. Λαζάρου και Ιασωνίδη.

Συνθέσεις

Ατρόμητος Διαβατού : Νικολαΐδης, Μουρατίδης, Δαλίγκαρος, Νικολαΐδης Μ., Κωστογλίδης, Οικονόμου Α., Οικονόμου Χ., Μίλης (68′ Παγγούρας), Φεΐμ (82′ Σαμψωνίδης), Μπουρδάνος, Τσιολάκης.

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Μουσκεφτάρας, Σερμπίνης, Χαλβατζής, Κιρκιλιανίδης (88′ Δρομπουλιανούδης), Βελικούδης, Σαλτουρίδης, Μηνούδης Α., Ελευθεριάδης (90′ Καλλιάγρας), Παντριάς, Ντάμτσιος (67′ Μητσιώτης), Μηνούδης Χ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected