Κατηγορίες
Εθνικές Ομάδες

Euro 2016 – Η Εθνική όχι απλά κέρδισε, έβαλε τέσσερα έφαγε τρία! (vids)

1324273Κάλιο αργά, παρά ποτέ! Η Εθνική Ελλάδας μας χόρτασε μπάλα μετά από καιρό και με μία εκπληκτική ανατροπή (4-3 την Ουγγαρία) που σφραγίστηκε από την νέα γενιά πέτυχε την πρώτη νίκη στην προκριματική φάση του Euro 2016 και άφησε υποσχέσεις για το μέλλον.

Αχτίδα φωτός στην άκρη του τούνελ που βρίσκεται η Εθνικής μας φάνηκε απόψε στο Φάληρο. Οι Ελληνες διεθνείς κατέκτησαν την πρώτη τους νίκη στην προκριματική φάση του Euro με το 4-3 επί της Ουγγαρίας έστω και στο φινάλε της διαδικασίας, σ’ ένα χορταστικό ματς, δείχνοντας ότι υπάρχει λόγος για αισιοδοξία στο άμεσο μέλλον. Ειδικά η τριπλέτα των Πέλκα (21), Μάνταλου (24) και Φορτούνη (23) έδειξε το δρόμο και σκόρπισε επιτέλους χαμόγελα σε όλους τους Ελληνες.

Η Εθνική μας μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και με τον ενθουσιασμό του νέου “αίματος” να πρωταγωνιστεί κατάφερε να σημειώσει το παρθενικό της γκολ στα προκριματικά του Euro, με τον Σταφυλλίδη (5′) και ύστερα από εξαιρετική συνεργασία των Πέλκα-Κίτσιου και γύρισμα του τελευταίου από δεξιά και ενώ είχε διεισδύσει στην περιοχή.

Το πρέσινγκ στα 3/4 του γηπέδου από τους Ελληνες παίκτες ήταν ικανοποιητικό και ακόμα καλύτερη ήταν η μετάβαση προς την επίθεση μετά από κλέψιμο της μπάλας (επιθετικό τρανζίσιον) εξαιτίας της ταχύτητας και της γρήγορης σκέψης των Μάνταλου, Φορτούνη και Πέλκα. Οσο περνούσε η ώρα εντούτοις οι Ούγγροι κέρδιζαν μέτρα στο γήπεδο, κυκλοφορούσαν με μεγαλύτερη άνεση τη μπάλα στη μεσαία γραμμή και έβρισκαν διαδρόμους από τα πλάγια και δη από την αριστερή (τους) πλευρά.

περισσότερο ρεπορτάζ στο Sdna.gr. Δείτε το βίντεο εδώ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected