Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Football League

Football League – Το report της 3ης αγωνιστικής

football_league_shma_8

Ολυμπιακός Βόλου – Χανιά  1-0

Με το δεξί μπήκε στο ΕΑΚ ο Ολυμπιακός Βόλου, που αν και δυσκολεύτηκε, τελικά επικράτησε του ΑΟΧ χάρη σε τέρμα που σημείωσε ο Τσιάρας με κεφαλιά στο 79’.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν ανώτεροι του αντιπάλου, κυρίως στο δεύτερο μέρος, και τελικά η υπεροχή τους καρποφόρησε, με αποτέλεσμα να φτάσουν στην πρώτη τους νίκη στην Football League.

Δυνατό παιχνίδι έγινε στο πρώτο μέρος στο ΕΑΚ χωρίς κάποια αξιόλογη φάση. Ο Ολυμπιακός Βόλου είχε την υπεροχή, χωρίς ωστόσο να απειλήσει ιδιαίτερα τον ΑΟΧ, που στάθηκε αρκετά καλά στο πρώτο 45λεπτο του αγώνα.

Στο δεύτερο μέρος, οι Βολιώτες έχασαν ευκαιρίες με… μοιραίο παίκτη τον Γουόρντεν, ο οποίος δεν βρήκε στόχο σε τέσσερις περιπτώσεις: 49’, 51’, 53’, 62’. Τελικά, ό, τι δεν κατάφερε ο Γουόρντεν, το έπραξε ο Τσιάρας, ο οποίος σκόραρε με κεφαλιά στο 79’, έπειτα από σέντρα του Λεόν. Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα (1-0) στο ΕΑΚ , με τον Ολυμπιακό Βόλου να πανηγυρίζει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

Συνθέσεις

Ολυμπιακός Βόλου (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Στρατηλάτης, Γκουγκούδης (33’ Ζέρης), Καραμανλής (46’ Γουόρντεν), Ντάσιος, Μπουτζίκος, Τσιάρας, Αρβανίτης, Νικολιάς, Φερνάντες, Μοράν (56’ Λεόν), Ντεπέτρις.

ΑΟΧ (Θωμάς Γράφας): Μπλάζιτς, Κουρδάκης, Παγώνης, Μπριλάκης, Μπουζούκης, Σάντερσον (54’ Ρίκκα), Γεωργίου, Τσούτσης (60’ Λίτα), Σταματής, Μασάδο (46’ Ν. Νύκταρης), Δεινόπαπας.

footballleaguenews.gr

DIAITITES

Ζάκυνθος – Κισσαμικός  0-0

Σε έναν αγώνα που δεν είχε ποιότητα και σημαντικές στιγμές η Ζάκυνθος και ο Κισσαμικός έμειναν στο 0-0. Εκτός από τα πολλά λάθη των δύο ομάδων ήταν και ο διαιτητής που σφύριζε αρκετά, με αποτέλεσμα να κόβει με τη σειρά του και εκείνος τον όποιο ρυθμό.

Ο Κισσαμικός ήταν καλύτερος στα πρώτα λεπτά, κατάφερε να πιέσει, αλλά δέχθηκε πίεση στις αντεπιθέσεις χωρίς να δημιουργηθούν όμως τελικές προσπάθειες. Ωστόσο, στη δεύτερη έξοδό του στο πρωτάθλημα πήρε δεύτερη ισοπαλία και έδειξε ότι θα είναι σκληρό καρύδι για όλους.

Ο Ζαϊρί δεν βρήκε τους χώρους, ο Κρολ έκανε αρκετά λάθη στις μονομαχίες του και δεν βρήκε χώρους για να κάνει σουτ, ενώ από την άλλη την καλύτερη ευκαιρία για τους γηπεδούχους την είχε ο Κωστούλας στο 39ο λεπτό μετά από σέντρα του Ορφανίδη. Στο 44ο λεπτό από την άλλη πλευρά, ο Ευθυμιάδης είχε διπλή ευκαιρία με σουτ που σταμάτησε και τις δύο φορές ο Πολίτης.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Γιαννίτσης έχασε σημαντική ευκαιρία μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μάνιας στο 62ο λεπτό. Η Ζάκυνθος με την είσοδο του Καραμαλίκη αύξησε λίγο την πίεση της, αλλά τα σουτ του Καραμαλίκη (74′) και του Ναζίμ (76′) πέρασαν κόρνερ μετά από κόντρες σε αμυντικούς του Κισσαμικού.

Αυτή ήταν η πρώτη ισοπαλία για τη Ζάκυνθο εντός έδρας, με τον Κισσαμικό να μετρά αισίως δύο ισοπαλίες σε δύο εκτός έδρας ματς που έχει δώσει.

Συνθέσεις

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Καλίντ Καραμά): Πολίτης, Κυριακίδης, Βοσνακίδης, Αποστόλου, Κουρέλλας, Ναζίμ, Ορφανίδης, Αναστασιάδης (65′ Λέκκας), Κωστούλας (59′ Καραμαλίκης), Ζαϊρί (86′ Βυθούλκας), Κρολ.

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Σελινιωτάκης, Τσερκέζος, Σακελλαρίου, Γιαννίτσης, Πότσι, Ταραλίδης, Λώττας (33′ Μάνιας), Μάντζης, Ευθυμιάδης (61′ Ποσίνκοβιτς), Βαττής (73′ Τσουβαλτσίδης).

footballleaguenews.gr

panserraikos-agrotikos-20280

Πανσερραϊκός – Αγροτικός Αστέρας  1-2

Μετά από δύο περιπετειώδεις εβδομάδες, λόγω του προβλήματος με την αδειοδότηση, με… περιπέτειες ξεκίνησε και τον μαραθώνιο του πρωταθλήματος ο Πανσερραϊκός, καθώς στο πρώτο επίσημο ματς στην Football League μετά από δύο χρόνια ηττήθηκε με 1-2 από τον Αγροτικό Αστέρα, “πληρώνοντας” τις κακές του στιγμές στην άμυνα.

Ο Αγροτικός Αστέρας του Παναγιώτη Διλμπέρη έγραψε στην ιστορία των αναμετρήσεων των δύο ομάδων το πρώτο διπλό στις Σέρρες, όντας ουσιαστικός με στιβαρή και στην μεγαλύτερη διάρκεια πολυπρόσωπη άμυνα, αλλά και έχοντας πολύ καλή λειτουργία μεσοεπιθετικά κυρίως στις αντεπιθέσεις, εκεί όπου έκανε και την ζημιά στον αντίπαλο του.

Οι 2.500 περίπου Σερραίοι που βρέθηκαν στις κερκίδες ναι μεν χειροκρότησαν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών, ωστόσο έφυγαν απογοητευμένοι, καθώς η… δίψα για νίκη ήταν μεγάλη. Βέβαια η αλήθεια είναι πως μετά από δύο χρόνια στην Γ΄ Εθνική, όπου η λέξη “ήττα” προκαλούσε γενικότερα έκπληξη, άπαντες πρέπει να προσαρμοστούν στα δεδομένα της Football League και πάλι, να αντιμετωπίζουν με ηρεμία κάθε αποτέλεσμα και για την ώρα να κοιτάξουν τον επόμενο εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Είχε τον έλεγχο, δεν είχε το σκορ…

Η εικόνα του σκορ μοιάζει άδικη, καθώς ο Πανσερραϊκός έδειχνε να είναι ανώτερος σε ένα μεγάλο μέρος του ματς. Είχε τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων, μεσοεπιθετικά έδειχνε ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να γίνει επικίνδυνος, είχε ωραίους συνδυασμούς, ωραίες ατομικές προσπάθειες, οργάνωση στο παιχνίδι του, γρήγορες εναλλαγές της μπάλας, ωστόσο αμυντικά αντιμετώπισε προβλήματα στην εξουδετέρωση των αντιπάλων του. Ιδιαίτερα το χρονικό σημείο στο οποίο δέχθηκε τόσο το πρώτο γκολ, όσο και το δεύτερο ήταν καθοριστικά στην εξέλιξη του αγώνα και παρότι από την ώρα που βρήκε δίχτυα ο Φουρτάδο υπήρχε χρόνος για την ισοφάριση, αλλά και ευκαιρίες, αυτή δεν ήρθε.

Συνθέσεις

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ(Κ.ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗΣ): Ανδρούτσος, Σιάκκας, Βοσκόπουλος, Ιωαννίδης, Περπερίδης, Μπεριάν(46΄ Πόποβιτς), Ραμίρεζ, Μπαλού, Ολίσε(57΄ Αγγελούδης), Φουρτάδο, Ατματσίδης(84΄ Τσιμίκας)

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ(Π.ΔΙΛΜΠΕΡΗΣ): Γιακουμής, Καπίας, Σαρακατσάνος, Σκλιοπίδης, Αμαραντίδης, Οικονόμου, Τσεμπερίδης, Καθάριος(72΄ Γιάντσης), Βελλίνης(88΄ Κουτσοσπύρος), Τοπούζης(60΄ Σαμουηλίδης), Γέσιτς

serressport.gr

asa-agro12

Αναγέννηση Καρδίτσας – Παναχαϊκή  1-0

Όρθια στο 92′ έμεινε η Αναγέννηση Καρδίτσας αφού κατάφερε να επικρατήσει με 1-0 της Παναχαϊκής με τονΜοσχάκη να στέλνει κυριολεκτικά στα ουράνια τους φιλάθλους της ομάδας.

Μέχρι εκείνο το σημείο η Αναγέννηση προσπαθούσε να κάνει το γκολ αλλά οι φάσεις που δημιουργούσε ήταν για μια ακόμα φορά λίγες. Αυτή τη φορά η τύχη ωστόσο ήταν μαζί της, καταφέροντας την ύστατη ώρα να πάρει τους τρεις βαθμούς που τόσο ήθελε.

Χωρίς πολλές ευκαιρίες το πρώτο ημίχρονο με τις δύο ομάδες να προσπαθούν ωστόσο για το γκολ αλλά να μην έχουν σωστή τελική πάσα για να δημιουργηθούν οι ευκαιρίες. Στο 4′ ο Καραχάλιος είχε ένα μακρινό σουτ με την μπάλα να περνά άουτ με την Παναχαϊκή να απαντά με τονΣιατραβάνη στο 20΄που μπλόκαρε ο Κουτσόπουλος με διπλή προσπάθεια. Στο 25΄και 40′ ο Πέδρο είχε δύο σουτ προς την εστία της Αναγέννησηςπου πέρασαν όμως άουτ. Έτσι ολοκληρώθηκε το ημίχρονο ανάμεσα στις δύο ομάδες σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο από την βροχή που είχε προηγηθεί από νωρίς το πρωί.

Στο β’ μέρος η πρώτη καλή στιγμή ήταν για την Παναχαϊκή στο 56′ όταν ο Κοντοδήμος σέντραρε και Τζίλας σούταρε από πλεονεκτική θέση με την μπάλα ωστόσο να κοντράρει στους κιτρινόμαυρους παίκτες και να απομακρύνεται. Στο 70′ ήταν σειρά της Αναγέννησης με τον Μαυριά να σουτάρει από κοντινή απόσταση αλλά τον Αθανασόπουλο να αποκρούει. Στο 81′ και πάλι ο τερματοφύλακας της Παναχαϊκής σταμάτησε το σουτ τουΣκαθαρούδη. Έτσι φθάσαμε στο 92′ της αναμέτρησης όταν ο Μοσχάκηςέπιασε το σουτ ο Αθανασόπουλος είπε “όχι” αλλά ο ποδοσφαιριστής τηςΑναγέννησης παίρνοντας το “ριμπάουντ” κατάφερε να παραβιάσει τα δίκτυα της Παναχαϊκής γράφοντας το τελικό 1-0.

Συνθέσεις

Αναγέννηση Καρδίτσας (Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος, Σάββας, Δημόπουλος (46′ Μαυριάς), Γκόλιας, Κισκαμπάνης, Ακασού (64′ Μπιτέλης), Καραχάλιος, Μοσχάκης, Τσίτας (58′ Σκαθαρούδης), Μπλέντι, Τσούκαλος

Παναχαϊκή (Σπανός): Αθανασόπουλος, Χούσα (30′ Παπανικολάου), Κάργας, Ασίγκμπα, Κοντοδήμος, Χαντζής (46′ Τρίγκας), Ρόκας, Στεργίδης, Τζίλας, Πέδρο, Σιατραβάνης.

karditsalive.net

13193403

Εργοτέλης – Λαμία  1-1

Από όλα είχε το ματς του Εργοτέλη με την Λαμία, που έληξε 1-1. Ο Παμλίδης το γκολ του Εργοτέλη με πολύ ωραίο σουτ λίγο πριν το φινάλε. Οι φιλοξενούμενοι, που έπαιζαν για ένα ημίχρονο με 10 παίκτες, προηγήθηκαν με γκολ – φάντασμα του Κοντέων ενώ έχασαν και πέναλτι.

Ο Εργοτέλης έφτασε τους 4 βαθμούς σε τρία ματς και πήρε τον πρώτο του βαθμό στο Παγκρήτιο.

Με γκολ – φάντασμα η Λαμία προηγήθηκε στο 11′. Ο Κοντέων έβαλε γκολ οφ -σάιντ με κεφαλιά, φαινόταν οτι είχε περάσει η φάση με τον Αθανασίου να ετοιμάζεται να εκτελέσει το ελεύθερο αλλά τελικά ο διαιτητής τα είπε με τον βοηθό, γύρισε την φάση πίσω και έδειξε σέντρα!

Ψυχρολουσία και γκολ που θα συζητηθεί για την Λαμία! Ακολούθησε ένταση, όλοι οι παίκτες του Εργοτέλη έπεσαν πάνω στον διαιτητή αλλά δεν άλλαξε κάτι!Απίστευτο αυτό που έγινε στο Παγκρήτιο! Δικαιολογημένα παράπονα από τον Εργοτέλη!

Στο 27΄η Λαμία έχασε πέναλτι. Ο Γρομητσάρης ανέτρεψε τον Σερζίνιο και το πέναλτι που εκτέλεσε ο ίδιος ο Σερζίνιο απόκρουσε ο Αθανασίου που κράτησε ζωντανό στο ματς τον Εργοτέλη.

Ευκαιρία με τον Παμίδη στο 38′, η κεφαλιά του πέρασε άουτ! Ανέβασε στροφές ο Εργοτέλης.

Στο 44΄αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Λεάντρο Πίντο και η Λαμία έμεινε με 10 παίκτες για περίπου μισό ματς!

Το πρώτο μέρος έληξε 0-1! Αλλαγές για τον Εργοτέλη με τον Ινιτατς και Στεφανοβιτς αντί των Ντος Σαντος και Κούτρη, στην επανάληψη και επιθετικό 4-4-2!

Χωρίς τις σπουδαίες φάσεις κύλησε το δεύτερο ημίχρονο, με τον Εργοτέλη να πιέζει και να είναι πιο επιθετικός . Στο 80′ αποβλήθηκε και ο τεχνικος της Λαμίας, Γιώργος Βαζάκας.

Σουτ στο 86′ του Αυγενικού άουτ. Στο επόμενο λεπτό, ο Εργοτέλης ισοφάρισε με δυνατό σουτ του Παμλίδη! Πανέμορφο γκολ στο 87′.

Χωρίς τους Αχμέντ Καμαρά, που γυμνάστηκε ατομικά, και τους διεθνείς Δημήτρη Μάνο και Γάσα Καμαρά αγωνίστηκε ο Εργοτέλης.

Συνθέσεις

Εργοτέλης: Αθανασίου, Ρέντζας, Γρομμητσάρης, Γιαλούσης (63′ Καλέ) , Κυριακόπουλος, Αυγενικού, Αλμπι, Δωματάς, Ντος Σάντος (45′ Ινιατς), Κούτρης (45′ Στεβάνοβιτς), Παμπλίδης

Λαμία: Ρίζος, Συλιγαρδάκης, Τσαμούρης, Νεόφυτος, Κοντέων , Καραλής, Σουλιώτης, Σερζίνιο, Εγκουέμ (44′ Κοτσώνης), Τζοκιτς, Πίντο

athleticradio.gr

trikala-kallithea-3

Τρίκαλα – Καλλιθέα  2-0

Ένας ΑΟΤ εξαιρετικός που πολύ απλά πήρε αυτό που ήθελε απέναντι στην Καλλιθέα, έδειξε στοιχεία μεγάλης ομάδας και κέρδισε με 2-0 μπροστά σε 3500 θεατές το δεύτερό του “τρίποντο” στη φετινή σεζόν.

Οι παίκτες του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο, έλεγξαν απόλυτα τον ρυθμό και χτυπώντας δύο φορές, μία με βολίδα του Ριζογιάννη από τα 35 μέτρα και μία με κεφαλιά του Στεφάνοβιτς.

Επόμενος αντίπαλος των Τρικάλων θα είναι η Παναχαϊκή σε μια εκτός έδρας αναμέτρηση που θα διεξαχτεί την επόμενη Κυριακή.

Το φιλμ του αγώνα

15΄ Παράλληλη σέντρα του Γκονζάλες δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή ο Κουσκουνάς
28΄ Ο Ριζογιάννης με φανταστικό σουτ απο τα 35΄μέτρα έκανε το 1-0
50΄ Απο ατομική προσπάθεια του Κουσκουνά και σέντρα ο Στεφάνοβιτς με κεφαλιά πέτυχε το 2-0
65΄ Ο Κουσκουνάς για τον Γκονζάλες μακρινό σουτ του Αργεντίνου η μπάλα άουτ
76′ Σουτ του Ρουσάκη, μπλόκαρε ο Σικαλιάς.
87΄ Σέντρα σουτ του Σταύρου, η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Σικαλιά.

Συνθέσεις

ΑΟ Τρίκαλα (Κ. Παναγόπουλος): Χιώτης (48΄Σικαλιάς), Λαμπάκης, Παπαργυρίου, Ρεπετσάς, Ζώνας, Ριζογιάννης, Μουμίν, Στεφάνοβιτς, Κουσκουνάς, Γκονζάλες (84΄Δουκάκης), Γκμπαλέ (70΄Χαροντάκης)

Καλλιθέα (Ν. Παντέλης): Κατσούλης, Λεβέντης, Παγώνης (67΄Σμυρλής), Φερέιρα, Ρουσσάκης, Τεγούσης, Σταύρου, Μασένα, Αρναρέλης (46΄Λουκάνοβιτς), Φράγκος, Τσώνης

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής:

Πανελευσινιακός –  Κέρκυρα 1-3 (Παρασκευή)
Παναιγιάλειος –  ΑΕΛ 0-1 (Σάββατο)
Αναγέννηση Καρδίτσας –  Παναχαϊκή 1-0
Εργοτέλης –  Λαμία 1-1
Τρίκαλα –  Καλλιθέα 2-0
Πανσερραϊκός  – Αγροτικός Αστέρας 1-2
Ολυμπιακός Βόλου –  Χανιά 1-0
Ζάκυνθος –  Κισσαμικός 0-0
Απόλλων Σμύρνης –  Αχαρναϊκός (Δευτέρα 12/10)

Βαθμολογία

# Ομάδα Αγ. Βαθμοί Ν Ι Η Γκολ
1 ΑΕΛ 3 9 3 0 0 8-2
2 Τρίκαλα 3 7 2 1 0 6-3
3 Κέρκυρα 2 6 2 0 0 4-1
4 Απόλλων Σμύρνης 2 4 1 1 1 3-2
5 Αγροτικός Αστέρας 3 4 1 1 1 3-3
6 Ζάκυνθος 3 4 1 1 1 3-3
7 Εργοτέλης 3 4 1 1 1 3-3
8 Αναγέννηση Καρδίτσας 3 4 1 1 1 1-1
9 Χανιά 3 4 1 1 1 1-1
10 Λαμία 3 4 1 1 1 2-4
11 Ολυμπιακός Βόλου 2 3 1 0 1 1-1
12 Καλλιθέα 3 3 1 0 2 1-3
13 Κισσαμικός 2 1 0 2 0 2-2
14 Αχαρναϊκός 2 1 0 1 1 1-2
15 Παναιγιάλειος 3 1 0 1 2 1-3
16 Πανσερραϊκός 1 0 0 0 1 1-2
17 Παναχαϊκή 1 0 0 0 1 0-1
18 Πανελευσινιακός 2 0 0 0 2 2-6
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected