Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) Νίκη Βόλου – Πιερικός 2-1

2ec203b90461c0672b118a3b96a534d1_LΑσταμάτητη η ομάδα του Λεωνίδα Μπίλη!

Κέρδισε 2-1 στο γήπεδο της Χάλκης τον Πιερικό και είναι η μοναδική ομάδα με το “τρία στα τρία” μέχρι στιγμής στο 2ο όμιλο της Γ΄Εθνικής! Ο Ναουμίδης στο 30ό λεπτό άνοιξε το σκορ, πέντε λεπτά αργότερα ο Γεωργίου ισοφάρισε με πέναλτι και ο Μέτσε με σουτ στο 71′ χάρισε το πολύτιμο τρίποντο στους “κυανόλευκους”.

Ο Λεωνίδας Μπίλης είχε στο αρχικό σχήμα τον Σταυράκη κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα δεξιά τον Κεμάλλι, αριστερά τον Παπαδόπουλο και στόπερ τους Χολέβα, Ναουμίδη. Στη μεσαία γραμμή, Ιβανίδης, Βέργος, πιο μπροστά ο Μέτσε κι επιθετική τριπλέτα οι Κανελλόπουλος, Ελευθεριάδης, Κρεββατάς.

Μόλις στο 1ο λεπτό χάθηκε καλή ευκαιρία με σουτ του Κανελλόπουλου από το ύψος της μεγάλης περιοχής που απέκρουσε σε κόρνερ ο Φιρινίδης, ενώ ο τελευταίος εξουδετέρωσε δύο λεπτά αργότερα σουτ του Μέτσε. Στην εξέλιξη της φάσης, ο Ελευθεριάδης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα αλλά υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ. Ο Κρεββατάς είχε σουτ στην κίνηση στην εξωτερική πλευρά των διχτύων με τη συμπλήρωση 10 λεπτών, με τη Νίκη Βόλου να έχει μπει πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν για πρώτη φορά στο 14′ με σουτ του Τσεβά που έφυγε λίγο δίπλα από το αριστερό κάθετο και είχαν δεύτερη φάση λίγο αργότερα όταν ο Μ. Παπαδόπουλος με φάουλ, ανάγκασε τον Σταυράκη να επέμβει σε κόρνερ. Το 1-0 σημειώθηκε στο 30ό λεπτό. Ο Ελευθεριάδης εκτέλεσε κόρνερ, ο Κρεββατάς είχε δοκάρι, ο Κανελλόπουλος με προβολή επίσης δοκάρι και ο Ναουμίδης με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά σκόραρε, σε μια φάση περίεργη αφού του τέρματος, προηγήθηκαν δύο δοκάρια για τους “κυανόλευκους”. Η χαρά όμως των γηπεδούχων δεν κράτησε πολύ καθώς στο 35′ ο Πιερικός έφερε το ματς στα ίσα. Ο Κωνσταντίνου κέρδισε πέναλτι από τον Χολέβα κι από την άσπρη βούλα, ο Γεωργίου ισοφάρισε.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Νίκη ήταν ακόμη καλύτερη. Πλασέ του Κρεβατά στο 47′ και κεφαλιά του ίδιου παίκτη στο 55′ δεν είχαν στόχο, ενώ ο Κανελλόπουλος απείλησε με κεφαλιά με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού.  Το “χρυσό” γκολ για την ομάδα του Μπίλη μπήκε στο 71ο λεπτό όταν από εκτέλεση κόρνερ, ο Μέτσε με ωραίο σουτ, άφησε …άγαλμα τον Φιρινίδη. Ο Πιερικός δεν απείλησε στη συνέχεια και έτσι, με σκορ 2-1 η Νίκη πανηγύρισε την τρίτη της επιτυχία σε ισάριθμα παιχνίδια.

Συνθέσεις

Νίκη Βόλου: Σταυράκης, Κεμάλλι, Παπαδόπουλος, Χολέβας, Ναουμίδης, Βέργος (57′ Κόλα), Ιβανίδης, Μέτσε (89′ Κανταρτζής), Κανελλόπουλος, Ελευθεριάδης (83′ Μπαλαράμπε), Κρεββατάς.

Πιερικός: Φιρινίδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Κουρουπής, Ανδρέου, Κώτσιας, Ιορδανίδης, Καράμπελας, Γεωργίου, Κωνσταντίνου, Μ. Παπαδόπουλος, Τσεβάς.

magnesiasports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected