Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) Πύδνα Κίτρους – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 4-1

DSC_0012Μεγάλη σε έκταση σκορ νίκη για την Πύδνα Κίτρους που κέρδισε στο τοπικό ντέρμπι της Πιερίας τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας με 4-1.

Η ομάδα του Κίτρους ήταν καλύτερη ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος και ειδικότερα από το 60΄που έμειναν με παίκτη λιγότερο οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Τσιτσιλίκα και μετουσίωσε την ανωτερότητα της σε γκολ και βαθμούς με τον Σεχολάρι να ανοίγει το σκορ κάνοντας το 1-0 στο 16΄.

Οι φιλοξενούμενοι με αυτογκόλ του Λαζαρίδη να διπλασίασαν τα γκολ της Πύδνας σε μια φάση που προήλθε απο εκτέλεση κόρνερ του Ραπτόπουλου.

Ο Νάκας στο 36΄ «έκλεψε» την μπάλα από τους παίκτες των τυπικά γηπεδούχων και μείωσε σε 2-1 για να πάνε με αυτό το σκορ οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια για ημίχρονο.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 57΄, δέχθηκε την κίτρινη κάρτα ο Καρατζάογλου και 4 λεπτά αργότερα δέχθηκε και 2η αντικρίζοντας την κόκκινη του διαιτητή Σκουλά.

Το 3-1 πέτυχε στο 73΄ο Αργεντίνος Όττα με σουτ και το τελικό 4-1 διαμόρφωσε με τον ίδιο τρόπο ο Πετρουτζέλης 89΄, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της νεοφώτιστης στην κατηγορία ομάδα της Πύδνας.

Λίγο νωρίτερα στο 76΄η καλή εκτέλεση φάουλ του Νάκα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Ταταρίδη.

Συνθέσεις

Πύδνα Κίτρους (Αποστόλης Στύλος): Ταταρίδης, Λαζαρίδης, Ραπτόπουλος, Κωτσιόπουλος, Δημητρίου, Καραγκούνης, Πετρουτζέλης, Παυλίδης, Μακράκης, Όττα, Σεχολάρι.

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Νίκος Τσιτσιλίκας): Τζήμας, Λαζαρίδης Γιάν., Δερμίσης, Ηλιάδης, Τασίδης, Καρατζάογλου, Κατσιαμήτας, Ποτουρίδης, Ζαχαράκης, Νάκας, Κοτσιαρίδης.

*pieriasport.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected