Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Αποχώρηση προπονητή στις Σέρρες, οδεύει για Αγρίνιο!

vavalis-20303Μπορεί η FC Serres να έχει ξεκινήσει αρκετά καλά στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, ωστόσο όπως όλα δείχνουν ο Άκης Βάβαλης θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο.

Ο νεαρός τεχνικός τις τελευταίες ημέρες δέχθηκε μία δελεαστική πρόταση από τον Γιάννη Μαντζουράκη προκειμένου να αναλάβει το πόστο του βοηθού του στον πάγκο του Παναιτωλικού, εκεί όπου βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες ο “Ρουμανός”

Μάλιστα ο Άκης Βάβαλης φαίνεται πως έχει ήδη ενημερώσει τη διοίκηση και τους παίκτες για την απόφαση του και την προπόνηση της Δευτέρας θα την κάνει ο βοηθός του Γιώργος Σωτηρίου, δύο ημέρες πριν από τον αγώνα της Τετάρτης με τον Καμπανιακό.

Πλέον η ομάδα αναζητεί το νέο προπονητή της για να συνεχίσει το πλάνο που ξεκίνησε ο Βάβαλης από την αρχή αυτής της περιόδου και σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι και αυτός Σερραίος!

Πάντως αξίζει να αναφερθεί ότι ο Βάβαλης δύσκολα θα μπορούσε να πει “όχι” στην ευκαιρία που του παρουσιάστηκε, να αναλάβει βοηθός σε ομάδα Σούπερ Λίγκ, ενώ πληρούσε και όλα εκείνα τα κριτήρια που είχε ο Μαντζουράκης για τον βοηθό του.

*serressport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected