Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Η Εταιρία «Care» υποστηρικτής και αρωγός των φετινών LIVE της Γ Εθνικής!

DSCN0179Δυναμικά και με όλους τους συνεργάτες στις επάλξεις, συνεχίζεται σήμερα το SportsUp την κάλυψη των αγώνων της Γ Εθνικής είτε μέσω των ζωντανών μεταδόσεων της εξέλιξης ή των ρεπορτάζ και στιγμιοτύπων.

Πλάι μας σε όλη αυτή την προσπάθεια, μία εταιρία με μεγάλη τεχνογνωσία στην Έρευνα & Ανάλυση τροχαίου ατυχήματος, που βεβαίως απευχόμαστε να χρειαστεί να ζητήσουμε τη βοήθεια της αλλά δυστυχώς, η ζωή τα περιλαμβάνει όλα και σε κάθε περίπτωση, εκείνη την ώρα χρειαζόμαστε την άμεση συμβουλή των ειδικών.

Για το λόγο αυτό, οι συνεργάτες του SportsUp, που φέτος μεγαλώνει ακόμη περισσότερο την εμβέλεια του όσον αφορά την ειδησεογραφία, απευθύνθηκαν στην εταιρία «Care»  (Crash Analysis & Reconstruction Experties) και προσωπικά στον υπεύθυνο αυτής κ. Γιώργο Κανελλόπουλο ο οποίος μετά χαράς θα βρεθεί δίπλα μας στη φετινή προσπάθεια μεταδίδοντας παράλληλα την τεχνογνωσία του όσον αφορά τα τροχαία ατυχήματα.

Τον καλωσορίζουμε στο SportsUp, ευχόμαστε στην εταιρία μακροημέρευση και ακόμη μεγαλύτερη δυναμική και στον ίδιο καλή δύναμη, με υγεία και υπομονή.

Το βιογραφικό του κ. Γιώργου Κανελλόπουλου

Ι) ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Ονομάζομαι Γεώργιος Κανελλόπουλος και γεννήθηκα στις 08.06.1988 στα Γιαννιτσά Πέλλας. Κατοικώ στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, όπου και η φορολογική μου έδρα. Ο πατέρας μου είναι εν ενεργεία δικαστής(πταισματοδίκης) και η μητέρα μου συνταξιούχος δασκάλα.

ΙΙ) ΣΠΟΥΔΕΣ-ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

Το 2006 επέτυχα στο τμήμα  στο τμήμα Φυσικής του πανεπιστημίου Ιωαννίνων .Οι σπουδές μου περατώθηκαν τον Ιούλιο του 2010 και ο βαθμός του πτυχίου μου ανήλθε σε 7,56. Κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων ετών των σπουδών, μου απονεμήθηκε υποτροφία από το Ι.Κ.Υ. λόγω των επιδόσεών μου.

Κατά το χρονικό διάστημα 2010-2011 φοίτησα στο De Montfort University (UK), μέσωelearning, απ’ όπου έλαβα το πτυχίο στην έρευνα του τροχαίου ατυχήματος (Certificate inForensic Road Collision Investigation). Για την εκπλήρωση των σπουδών μου απαιτήθηκε να μεταβώ δύο φορές στην Αγγλία επί  ικανά χρονικά διαστήματα.

Τον Οκτώβριο του 2011 κατατάχθηκα στον Ε.Σ. και απολύθηκα τον Ιούλιο του 2012.

CARE LOGO

Τον Φεβρουάριο του 2012 έγινα δεκτός από το  Πολυτεχνείο του Graz της Αυστρίας (GrazUniversity of Technology) στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα M.Eng. in Traffic AccidentResearch. Η φοίτησή μου ξεκίνησε το Μάιο του ίδιου έτους και περάτωσα επιτυχώς την εκπαίδευσή μου τον Ιούνιο του 2014. Από τον Αύγουστο του τρέχοντος έτους είναι υπό εκπόνηση η διπλωματική μου εργασία.

Τον Απρίλιο του 2013 μετέβη στη Γερμανία (Αμβούργο) όπου, κατόπιν 6/μηνης εντατικής εκπαίδευσης, βελτίωσα τις γνώσεις μου στα Γερμανικά.

Τον Νοέμβριο του 2013 εντάχθηκα στο προσωπικό της Dekra Automobil GmbH (υποκατάστημα Αμβούργου Γερμανίας) και ασκήθηκα έως τον Απρίλιο του 2014, κυρίως, στον τομέα της έρευνας και ανάλυσης του τροχαίου ατυχήματος.

Είμαι μέλος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας για την Έρευνα και την Ανάλυση Ατυχημάτων (EVUGreece). Tον Οκτώβριο δίδαξα στα μέλη της ανωτέρω εταιρίας ένα μέρος του εξειδικευμένου προγράμματος (PCCrash.) ανασύνθεσης και προσομοίωσης συγκρούσεων οχημάτων.

ΙΙΙ) ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ

Αγγλικά, Γερμανικά

ΙV) ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ

Από τον Αύγουστο του 2014 εγκαταστάθηκα στην Ελλάδα ,έκανα έναρξη επαγγέλματος ,απέκτησα την απαιτούμενη υλικοτεχνική υποδομή και έκτοτε ασχολούμαι με την έρευνα, ανάλυση και ανασύνθεση τροχαίου ατυχήματος. Η δραστηριότητά μου καλύπτει όλη  την Ελληνική Επικράτεια και χώρες της Βαλκανικής και αφορά τους εξής τομείς:

α) αυτοψία του τόπου του ατυχήματος.

β) έρευνα, ανάλυση και ανασύνθεση τροχαίου ατυχήματος και επισημάνσεις στη ποινική δικογραφία

γ)πλήρη περιγραφική παρουσίαση, ανασχεδιασμός και σχεδιαστική απεικόνισή του (δυνατή και η 3απεικόνιση), με τη χρήση ειδικού λογισμικού, με βάση τα παρεχόμενα και ανευρεθέντα στοιχεία τα οποία πρέπει να είναι επαρκή.

γ) συνεργασία με το νομικό παραστάτη της ασφαλιστικής εταιρίας και πλήρης ενημέρωσή του.

δ) παράσταση σε αστική ή ποινική δίκη ως τεχνικός σύμβουλος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected