Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Πρώτο δελτίο για τέσσερις παίκτες της Ακαδημίας! (photos)

Ξεχωριστή μέρα η σημερινή για τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων αλλά βεβαίως και για τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές, καθώς λίγη ώρα πριν την προπόνηση υπέγραψαν – με περίσσεια χαρά, τρακ και τη συγκίνηση – το πρώτο τους δελτίο τέσσερα από τα εννέα παιδιά που προωθήθηκαν από την Ακαδημία το καλοκαίρι.

Όπως αναγράφεται σχετικά στη σελίδα της ομάδας σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, Αποστόλης Γεωργάκης, Χρήστος-Νεκτάριος Μηνούδης, Χρήστος Σωτηράκης και Γιώργος Φετεινίδης, είναι από σήμερα μέλη της πρώτης ομάδας προς μεγάλη ικανοποίηση της Διοίκησης, των συμπαικτών, του προπονητή Γιώργου Ντάμτσιου και κυρίως του προπονητή τους – για τρία χρόνια στην παιδική ομάδα – Μπάμπη Σαλτουρίδη.

Αύριο θα υπογράψουν το πρώτο τους δελτίο και οι: Λεωνίδας Μπάκας, Μιχάλης Ευαγγελόπουλος, Κωνσταντίνος Προβατίδης, Κωνσταντίνος Μαλογιάννης και Ραφαήλ-Σόλων Σωτηράκης.

Η διοίκηση της ομάδας καλωσορίζει τα παιδιά στην πρώτη ομάδα και ευχόμαστε υγεία και πρόοδο στο σχολείο και στον αθλητισμό και εκπλήρωση όλων των φιλοδοξιών τους.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected