Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) Άρης – Ηρακλής Αμπελοκήπων 3-0

1324939Αυτός ο Άρης δεν παίζεται! Οι “κίτρινοι” αποδίδοντας όμορφο ποδόσφαιρο, “καθάρισαν” από το πρώτο ημίχρονο την μπουγάδα και έφτασαν εύκολα στην επικράτηση με 3-0 επί του Ηρακλή Αμπελοκήπων.

Το τρία στα τρία πέτυχε ο Αρης, στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αφού ούτε το εμπόδιο του Ηρακλή Αμπελοκήπων στάθηκε ικανό για να σταματήσει την πορεία του. Οι “κίτρινοι” στο πρώτο τους παιχνίδι με τον κόσμο τους στην κερκίδα, φόρτσαραν στο πρώτο ημίχρονο, με το δείκτη του σκορ να φτάνει στο (τελικό) 3-0 στο 37′

Την αρχή έκανε ο φορμαρισμένος Αντώνης Καπνίδης, που άνοιξε το σκορ στο 6′, ενώ επτά λεπτά αργότερα, ο Μπάμπης Παυλίδης άνοιξε και αυτός λογαριασμό με τη φανέλα του Αρη, με τον δείκτη του σκορ να μεγαλώνει στο 37′ ο Πασχάλης Μελισσάς.

Από εκείνο το λεπτό και έπειτα, οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου έριξαν στροφές, με τον Ελληνα τεχνικό να δίνει χρόνο συμμετοχής και σε παίκτες που δεν είχαν αγωνιστεί στα δύο πρώτα παιχνίδια. Από την μεριά τους οι φιλοξενούμενοι, ουδέποτε μπήκαν στο κλίμα του αγώνα, δείγμα της μεγάλης διαφοράς που έχουν οι “κίτρινοι” με τις υπόλοιπες ομάδες.

Συνθέσεις

Άρης: Τζινάρ, Γεωργιάδης (62΄Καλογέρης), Τσουμάνης, Ραούλ Μπράβο, Μελισσάς, Παυλίδης, Καζναφέρης, Ντούνης, Πόι, Τάτος (16΄Ρόβας), Καπνίδης (46΄Κυβελίδης)

Ηρακλής Αμπελοκήπων: Παπαθανασίου, Βόσδου, Σκέμπης, Μπάρμπας (42΄Καραγιώργος), Παναγιωτίδης, Παπαδημητρίου, Παπαϊωάννου (16΄Ζυγκερίδης), Νικολίτσας, Χιονίδης (71΄Σάρρος), Σαμπιασβίλι, Λιόνης

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected