Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) Κοζάνη – Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 2-0

Κοζάνη - Βυζάντιο Κοκκινοχώματος

Σημαντική νίκη ουσίας αλλά περισσότερο ψυχολογίας και ηρεμίας ενόψει της δύσκολη συνέχειας πέτυχε η Κοζάνη απέναντι στο δυνατό Βυζάντιο Κοκκινοχώματος με σκορ 1-0.

Η ομάδα της Κοζάνης αγωνιζόμενη στην έδρα της και μετά τα τρία χαστούκια με Αλεξανδρούπολη, Εορδαϊκό και Καμπανιακό δεν χωρούσαν άλλες απώλειες.

Το ζητούμενο για τους ερυθρόλευκους στο παιχνίδι με το Βυζάντιο ήταν η νίκη και οι τρεις βαθμοί πάση θυσία, όλα τ άλλα σ αυτή τη χρονική στιγμή περίσσευαν… Οι ποδοσφαιριστές του κ. Προβίδα μπήκαν ψυχωμένα και μυαλωμένα ,είχαν την ουσία σε ένα όπως αποδείχθηκε δύσκολο παιχνίδι πετυχαίνοντας την παρθενική τους νίκη στο πρωτάθλημα και τους πρώτους τρεις βαθμούς.

Αγωνιστικά η Κοζάνη μπήκε στο παιχνίδι πιο δυνατά και μόλις στο 1΄έχασε μεγάλη ευκαιρία ν ανοίξει το σκορ με τον Βουτσιώτη να εκτελεί κόρνερ, η μπάλα έφτασε στον Τραυλό που έπιασε το σουτ , αλλά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι έσκασε κάτω και απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς.

Στο 24΄ο Αλμπάνης έστρωσε στον Πετράκο αυτός σούταρε δυνατά, αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά από το οριζόντιο δοκάρι.

Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν και στο 31΄ο Κεφάλας σέντραρε , κεφαλιά του Μπαρέτα μπλόκαρε ο Νομικός.

Στο 39΄οριζόντιο δοκάρι και για το Βυζάντιο με τον Αποστολίδη. Στο 42΄σουτ του Κεφάλα, ωραία απόκρουση του Νομικού.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Κοζάνη μπήκε αποφασισμένη να πετύχει το γκολ και στο 51΄τα κατάφερε.

Ο Τσικόπουλος εκτέλεσε φάουλ και με γυριστή κεφαλιά ο Πετράκος, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να πιέσουν και είχαν ανούσια κυκλοφορία της μπάλας.

Οι ερυθρόλευκοι καλά οργανωμένοι στην άμυνα δεν απειλήθηκαν σοβαρά. Απεναντίας έφευγαν στην αντεπίθεση και απείλησαν δύο φορές με τον Τσικόπουλο, στο 72΄ και τον Βουτσιώτη στο 74΄.

ΚΟΖΑΝΗ Βυζάντιο Κοκκινοχώματος

Συνθέσεις

Κοζάνη (Προβίδας): Νομικός, Ηλίας, Τραυλός, Μπιμπίρης, Αλιατίδης, Τσικόπουλος Ηλ., Τσικόπουλος Γ., Πετράκος (71’ Τάχιας), Αλμπάνης (67’ Τζιάλας), Βουτσιώτης (78’ Βαρότσης).

Βυζάντιο Κοκκινοχώματος (Μαγκαφίνης): Σουμουλίδης, Καζαντζίδης (55’ Τσότρας), Γαλακτερός, Μιτεντζίδης (71’ Σαθυλίκης), Μουσικάκης, Δηγκούλης, Κεφάλας, Ασλανίκης (26’ Αποστόλου), Αποστολίδης, Τσίλογλου, Μπαρέτας.

*matiesstasport.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected