Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) Πύδνα Κίτρους – ΑΕ Φαρκαδόνας 4-2

DSC_0017Εντυπωσιακή για ακόμη μία φορά η Πύδνα Κίτρους, σκοράροντας και πάλι τέσσερα τέρματα αυτή τη φορά εις βάρος της ΑΕ Φαρκαδόνας.

Η γηπεδούχος ομάδα…πέταγε φωτιές στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης ενώ το συγκρότημα του Τάκη Ρούσσα δε μπόρεσε να αντιπαραθέσει την ανάλογη δυναμική και μοιραία ηττήθηκε με 4-2 παρά το γεγονός πως οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν από το 55ο λεπτό με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Δημητρίου.

Η Πύδνα προηγήθηκε στο 30ο λεπτό με τον Μακράκη αλλά η Φαρκαδόνα βρήκε τα πατήματα και σημείωσε το πρώτο γκολ της χρονιάς με τον Διβανέ που στο 43ο λεπτό εκμεταλλεύτηκε άψογα την ασίστ του Μηνά.

Τα πράγματα φάνηκαν να γίνονται καλύτερα για την ΑΕΦ στο 55ο λεπτό όταν η ομάδα του Κίτρους έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Δημητρίου αλλά οι παίκτες του Τάκη Ρούσσα όχι μόνο δεν εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό πλεονέκτημα αλλά δέχτηκαν και δύο γκολ.

DSC_0042

Το πρώτο στο 57ο λεπτό με αυτογκολ του Γιώτα που πετά από σέντρα του Καραγκούνη η μπάλα κόντραρε επάνω του και κατέληξε στα δίχτυα του Ντάσκα ενώ στο 69ο λεπτό ο Κόλα με σούτ και αφού η μπάλα άλλαξε πορεία σημείωσε το 3-1.

Στο 77ο λεπτό η ΑΕΦ αντέδρασε και μετά από προσπάθεια του Ζαφειρίου που «χόρεψε» την αντίπαλη άμυνα, τροφοδότησε τον Μηνά που με δυνατό σουτ έκανε το 3-2. Όμως η Πύδνα δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και κατάφερε να σημειώσει το τρίτο της γκολ με παίκτη λιγότερο στο 96ο λεπτό με τον Τσιούνη που διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

Αρχικές 11άδες

Πύδνα Κίτρους: Ταταρίδης, Kola, Ραπτόπουλος, Δημητρίου, Στούμπος, Πετρουζέλης, Καραγκούνης, Δήμας, Σεχολάρι, Όττα, Μακράκης

ΑΕ Φαρκαδόνας: Ντάσκας, Νάκου, Παπαευθυμίου, Φορτούνης, Τσιούκας, Αετόπουλος, Νικούλης, Πολυζόπουλος, Μηνάς, Διβανές, Ιακωβάκης

με στοιχεία από το goaltrikala.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected