Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) Ρήγας Φεραίος – Φωκικός 1-1

e8def59dcac66adc819e037b6136c30f_LΔικό του παιχνίδι …έχασε ο Ρήγας Φεραίος. Προηγήθηκε, είχε χαμένο πέναλτι, σωρεία ευκαιριών, δοκάρι, έπαιξε μισή ώρα με παίκτη παραπάνω αλλά εν τέλει, αρκέστηκε στο βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στον Φωκικό. 1-1 στο γήπεδο του Αρμενίου σήμερα για την ομάδα του Λάκη Μπακάλη.

Στο αρχικό σχήμα, ο Κεφαλάς κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα δεξιά ο Χατζηαθανασίου, αριστερά ο Σπαθής και δίδυμο στο κέντρο οι Βουραζέρης, Γούτσιος. Στη μεσαία γραμμή, οι Αλεξίου, Ζενούνι στον άξονα, οι Γεωργατζής, Σφάκας στις πτέρυγες και ο Σέττος πίσω από τον Κορέτα.

Οι παίκτες του Λάκη Μπακάλη μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και ευτύχησαν νωρίς να ανοίξουν το σκορ. Αρχικά ολοκλήρωσαν τις πρώτες τους προσπάθειες με σουτ των Σέττου (που μπλόκαρε ο γκολκίπερ) και Ζενούνι (που έφυγε άουτ), ενώ στο 9ο λεπτό σουτ του Σφάκα από το ύψος του πέναλτι, κόντραρε και πέρασε κόρνερ.

Στο επόμενο λεπτό, έγινε το 1-0. Ο Κορέτα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με σουτ ύστερα από μπαλιά του Σέττου. Οι δύο παίκτες συνδυάστηκαν άψογα σε αυτή την περίπτωση και ο Γιάννης Κορέτα πέτυχε το πρώτο του τέρμα με την κυανόλευκη ομάδα. Οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν κάπως στη συνέχεια το ματς και είχαν μια καλή στιγμή στο 21′ με απευθείας φάουλ του Κόσουτιτς που έφυγε λίγο άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ρήγας Φεραίος έχανε τα …άχαστα, είχε χαμένο πέναλτι και δοκάρι κι αφού δεν σκόραρε, επιβεβαιώθηκε ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου. Το πλήρωσε… δεχόμενος την ισοφάριση από τον Φωκικό που έπαιζε μισή ώρα με παίκτη λιγότερο!

περισσότερα στο magnesiasports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected