B ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Θύελλα Σταυρού – Εντυπωσιακή ενίσχυση με τέσσερις ποδοσφαιριστές!

DSCN8463

Τέσσερις πολύ σημαντικές προσθήκες ενόψει της δύσκολης συνέχειας στον πρώτο όμιλο της Α2 Ερασιτεχνικής πραγματοποίησε η Θύελλα Σταυρού.

Η ομάδα του Κώστα Μουρτζίλα έκανε δικούς της τους Αντώνη Καραβασίλη (05/11/1991, αμυντικός), Γιώργο Κλάψη (26/06/1982, αμυντικός) και Αλέξανδρο Σγούρο (24/10/1985, μέσοεπιθετικός) από τον Ατρόμητο Διαβατού αλλά και τον Μάριο Ταϊολάρι (15/10/1988, μεσοεπιθετικό) από τον Μέγα Αλέξανδρο Βραχιάς.

Ο Αντώνης Καραβασίλης αποτελεί εκ των πραγμάτων μία από τις πιο ηχηρές μεταγραφές της φετινής μεταγραφικής περιόδου για τη Θύελλα καθώς πρόκειται για ποδοσφαιριστή με πολλές παραστάσεις από την Α1 Ερασιτεχνική, τόσο με τον Ατρόμητο Διαβατού όσο και με τον Άτλα Ζερβοχωρίου. Ο Γιώργος Κλάψης θα βοηθήσει σημαντικά με την εμπειρία του στα μετόπισθεν, με τον 33χρονο αμυντικό να προέρχεται από σημαντική παρουσία στον Ατρόμητο αλλά και στο Μακροχώρι παλαιότερα.

Σημαντικές βεβαίως και οι προσθήκες των Αλέξανδρου Σγούρου και Μάριου Ταϊολάρι, που θα ενισχύσουν με την εμπειρία τους και την μεσοεπιθετική γραμμή των “πρασίνων”.

Την ίδια ώρα, ελεύθεροι έμειναν από τη Θύελλα οι Άγγελος Αθανασιάδης (μεταγράφηκε στον Απόλλων Λυκογιάννης), Δημήτρης Συμπεθέρης (στον Εθνικό Ράχης) και Νίκος Τσορακλίδης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected