Κατηγορίες
Football League

Football League – Έκαμψε την αντίσταση της Ζακύνθου ο Αγροτικός (vid)

agrotikosasΜε γκολ του Τσεμπερίδη στο 53′ ο Αγροτικός Αστέρας, επικράτησε 1-0 της Ζακύνθου στον Εύοσμο και έφτασε τους επτά βαθμούς στη Football League, έπειτα από τέσσερις αγώνες. Αποβλήθηκε στο 62′ ο Ζαουάντ Ζαϊρί.

Τη δεύτερη διαδοχική του νίκη στο πρωτάθλημα της Football League κατέκτησε ο Αγροτικός Αστέρας, ο οποίος μετά το “διπλό” σε βάρος του Πανσερραϊκού, νίκησε 1-0 στην έδρα του τη Ζάκυνθο, φτάνοντας τους επτά βαθμούς στη Football League.

Ο Αγροτικός Αστέρας ήταν ανώτερος σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, με την οποία άνοιξε η αυλαία της 4ης αγωνιστικής. Ύστερα από αρκετές χαμένες ευκαιρίες, στο 37′ ο Γέσιτς έφτασε κοντά στο 1-0, αλλά το σουτ που έπιασε βρήκε το δοκάρι του Πολίτη. Τελικά το σκορ οι Θεσσαλονικείς άνοιξαν στο 53′, όταν με προβολή ο Τσεμπερίδης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Το έργο της ομάδας του Ιονίου νησιού για να κατακτήσει ένα θετικό αποτέλεσμα στον Εύοσμο έγινε ακόμα πιο δύσκολο στο 62′, όταν ο Ζαουάντ Ζαϊρί προσπάθησε να ξεγελάσει τον διαιτητή Μαρόπουλο (Ημαθίας) για να πάρει πέναλτι, με αποτέλεσμα να δεχτεί δεύτερη κίτρινη κάρτα (είχε ακόμα μία στο 29′) και αποβλήθηκε.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη του Αγροτικού στην έδρα του, ύστερα από την ήττα (1-2) από τα Τρίκαλα. Η Ζάκυνθος έμεινε στους 4 βαθμούς, που επιστρέφει άπραγη στη βάση της.

Συνθέσεις

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΛΜΠΕΡΗΣ): Γιακουμής, Σκλιοπίδης, Αμαραντίδης, Καπίας, Σαρακατσάνος, Τσεμπερίδης, Καθάριος (76′ Γιάντσης), Οικονόμου (85′ Μακρυδημήτρης), Τοπούζης, Γέσιτς, Βελλίνης (60′ Θεοδωρίδης)

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (ΚΑΛΙΝΤ ΚΑΡΑΜΑ): Πολίτης, Κυριακίδης, Βοσνακίδης, Κουρέλλας, Ορφανίδης, Ναζίμ, Μεντούρ (75′ Ρ. Πέττας), Λέκκας (71′ Ν. Λέκκας), Ζαϊρί, Καραμαλίκης (74′ Κρολ), Στασινόπουλος

δείτε το βίντεο της συνάντησης στο sport24.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected