Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕ Αλεξάνδρειας – Ατρόμητος Διαβατού 2-1 (photos)

_DSC9086

Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας, ανάμεσα σε δύο ομάδες που κυνήγησαν μέχρι τέλους τη νίκη.

Για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι εκτός έδρας (και τέταρτο στο φετινό πρωτάθλημα) η ομάδα του Κυριάκου Καρασαββίδη κατάφερε να πάρει το “ροζ φύλλο” αγώνα και μάλιστα με το ίδιο σκορ (2-1) όποτε αγωνίστηκε στην έδρα της!

Από την άλλη πλευρά, ο Ατρόμητος έπαιξε με πολύ πάθος, δύναμη στο παιχνίδι του και τα έδωσε όλα για τη νίκη ωστόσο γνώρισε στο τέλος 4η ήττα του στο πρωτάθλημα με 12 γκολ παθητικό. Να σημειώσουμε πως οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για τις υποδείξεις του ρέφερι της συνάντησης κ. Καραγκιζόπουλου (ακύρωσε γκολ του Ατρόμητου για επιθετικό φάουλ στα πρώτα λεπτά) ενώ τα είχαν και με την τύχη τους καθώς σε ένα ακόμη ματς δεν κατάφεραν να κρατήσουν το θετικό αποτέλεσμα, όπως είχε διαμορφωθεί και σήμερα με την ισοφάριση στο 47ο λεπτό.

_DSC9081

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν στην αρχή παίζοντας ανοιχτά και βγαίνοντας με αξιώσεις στα αντίπαλα καρέ, ωστόσο οι “πράσινοι” ήταν αυτοί που πήραν κεφάλι στο σκορ. Συγκεκριμένα στο 13ο λεπτό, ο Άρης Κούκλας έκανε την κάθετη πάσα για τον Μίμη Μπενίσκο, αυτός κινήθηκε ωραία στα πλάγια της μεγάλης περιοχής και με ωραίο σουτ στην απέναντι γωνία, έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ.

Για ακόμη ένα παιχνίδι καταγράφεται η εξαιρετική εμφάνιση του 15χρονου πορτιέρο Θοδωρή Νικολαΐδη, ο οποίος πραγματοποίησε δύο εξαιρετικές επεμβάσεις στη συνέχεια ενώ σταθερός ήταν και ο Γιώργος Μυλωνάς όποτε χρειάστηκε. Ο Ατρόμητος ρίσκαρε στη συνέχεια, στο 39′ πέρασε και ο επιθετικός Τάσος Τσιολάκης στο παιχνίδι και τελικά δικαιώθηκε με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους.

Η ισοφάριση ήρθε από μία εντυπωσιακή λόμπα του Χρήστου Οικονόμου ο οποίος με τον τρόπο αυτό έφερε το ματς στα ίσια και έδωσε νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση.

_DSC9097

Το παιχνίδι απέκτησε μια άγρια ομορφιά στη συνέχεια και η μπάλα πήγαινε πάνω – κάτω στα αντίπαλα καρέ. Η εκτελεστική όμως δεινότητα του Θωμά Σαμαρά, που για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική πετυχαίνει γκολ για την ομάδα του, έβαλε και πάλι σε θέση οδηγού την ΑΕ Αλεξάνδρειας. Ήταν η φάση του 66ου λεπτού, όταν ο Αναστάσης εκτέλεσε το φάουλ και επιθετικός των νεοφώτιστων με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Νικολαΐδη.

Στα επόμενα λεπτά και μέχρι την λήξη της αναμέτρησης, το παιχνίδι ήταν “γκραν-γκινιόλ” με τον Ατρόμητο να προσπαθεί με κάθε τρόπο να φτάσει στην περιοχή του Μυλωνά και τους γηπεδούχους να είναι πάντα επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις. Στο 88′ άπαντες “πάγωσαν” όταν σε μια σύγκρουση, ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων φάνηκε να χάνει τις αισθήσεις του ωστόσο επανήλθε άμεσα, χωρίς να είναι τελικά κάτι το σοβαρό.

_DSC9058

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καραγκιζόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Μοσχόπουλο Δ. και Χαλατζιούκα

Συνθέσεις

ΑΕ Αλεξάνδρειας : Μυλωνάς, Θεοδωρόπουλος, Κούκλας Π., Μπαντής (55′ Ιορδανόπουλος), Νικολόπουλος, Πέτκος (68′ λ.τ. Μόσχος), Κούκλας Α., Λίτσι, Αναστάσης, Σαμαράς, Μπενίσκος (85′ Παπαδόπουλος)

Ατρόμητος Διαβατού : Νικολαΐδης, Μουρατίδης, Κωστογλίδης (39′ Τσιολάκης), Οικονόμου Α., Οικονόμου Χ., Φεΐμ, Μπουρδάνος (78′ Μίλης), Παγγούρας, Τσανασίδης (71′ Δαλίγκαρος), Φαρμάκης, Λιλιόπουλος.

*ευχαριστούμε θερμά το alexandriamou.gr για την ευγενική παραχώρηση των φωτογραφιών

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected