Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) Θύελλα Φιλώτα – Κοζάνη 5-1 (παραίτηση Προβίδα)

15-16-5h-fil-koz-voutsiotis1-1024x768Βαριά ήττα γνώρισε η Κοζάνη στον Φιλώτα Φλώρινας απέναντι στην (πριν από το παιχνίδι) ουραγό Θύελλα, στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής.

Το σκορ άνοιξε στο 16′ ο Μπάμπης Ιορδανίδης με πλασέ μετά από πάσα του Θεοδουλίδη.

Στο 19′ εκ νέου πάσα του Θεδουλίδη στον Ιορδανίδη που με δυνατό σουτ έκανε το 2-0.

Στο 28′ μετά από διπλή ευκαιρία της Κοζάνης (θεαματικές αποκρούσεις του Κοντογουλίδη σε διαδοχικά σουτ Αλιατίδη και Πετράκου) ο Φιλώτας έφυγε στην αντεπίθεση, ο Ιορδανίδης βρήκε αμαρκάριστο τον Θωμά Μπαστάνη κι αυτός με δυνατό σουτ έκανε το 3-0.

Στο 45′ η Κοζάνη μείωσε σε 3-1 μετά από σέντρα του Γιάννη Τσικόπουλου και σουτ του Δημήτρη Βουτσιώτη από κοντά.

Στο 78′ δυνατό σουτ του Θεοδουλίδη βρήκε το δοκάρι της Κοζάνης και στην εξέλιξη της φάσης ο Λάζαρος Ελευθεριάδης με πλασέ έκανε το 4-1.

Στο 87′ ο Ελευθεριάδης έκλεψε τη μπάλα από αμυντικό της Κοζάνης, έδωσε στον Μίλτο Στεφανίδη κι αυτός με πλασέ έκανε το τελικό 5-1.

Μετά τη λήξη του αγώνα παραιτήθηκε ο προπονητής της Κοζάνης Γιάννης Προβίδας.

Συνθέσεις

ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ (Β. Παπαδόπουλος): Κοντογουλίδης, Σπηλιώτης, Γεωργόπουλος, Πιριτσαούς, Τακίδης, Παπαγεωργίου, Θεοδουλίδης (82′ Βαφειάδης), Ελευθεριάδης, Ιορδανίδης (64′ Καραπέτρος), Στεφανίδης, Μπαστάνης (70′ Σέχι).

ΚΟΖΑΝΗ (Προβίδας): Νομικός, Ηλίας, Τραυλός, Μπιμπίρης, Αλιατίδης, Ηλ. Τσικόπουλος, Γιάννης Τσικόπουλος, Πετράκος (40′ Πασχάλης), Αλμπάνης (60′ Τζιάλλας), Βουτσιώτης (77′ Βαρότσης), Χαματάϊ.

*fckozani.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected