Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) ΑΕ Φαρκαδόνας – Οπούντιος Μαρτίνου 4-1 (vid)

aef8
Αυτή τη φορά τα φθηνά λάθη έλειψαν, η επίθεση ήταν αποτελεσματική και η Φαρκαδόνα επιτέλους πέτυχε την 1η της νίκη και μάλιστα με τρόπο εντυπωσιακό. Οι παίκτες του Τάκη Ρούσσα ξέσπασαν στο Μαρτίνο κερδίζοντάς το με 4-1 στο «Μπάμπης Παπαχατζής».

Το φιλμ του αγώνα

28΄ Με τρομερή φωτοβολίδα του Νικούλη έξω από την μεγάλη περιοχή του, που δεν άφησε περιθώρια στον Καρανάσο, η ΑΕΦ άνοιξε το σκορ.
29΄ Ο Πολυζόπουλος με γυριστό σουτ έκανε το 2-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς
47΄ Ο Μηνάς σεντράρει και ο Ιακωβάκης με το στήθος κάνει το 3-0
58′ Οι φιλοξενούμενοι εκτελούν κόρνερ και ο Σπυριδάνης στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ΑΕΦ για τι 3-1, με τους ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων να διαμαρτύρονται στον ρέφερι της αναμέτρησης ότι ο ποδοσφαιριστής σκόραρε αντικανονικά με το χέρι.
72΄ Ο Κουμπούρας ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Ιακωβάκη έκανε το 4-1.
89′ Ο Ζαφειρίου με ωραίο σουτ αναγκάζει τον Καρανάσο σε εντυπωσιακή απόκρουση και παραμένει το 4-1.

Συνθέσεις

ΑΕ Φαρκαδόνας (Τάκης Ρούσσας): Ντάσκας, Νάκου, Γκαντιάς, Φορτούνης, Κουμπούρας, Αετόπουλος, Νικούλης (83′ Γρηγορίου), Πολυζόπουλος (35′ Κουλτσιάκης), Μηνάς (68′ Ζαφειρίου), Διβανές, Ιακωβάκης
Οπούντιος Μαρτίνου (Μάκης Ζαχαρόπουλος): Καρανάσος, Κουτσούμπας, Γ. Κωτσαλάς, Σπυριδάκης, Τσέλλος, Γκριτζάπης (46′ Μεχμέτογλου), Πέππας, Δέδες, Κόκα, Καντού (79′ Μπέντας), Κακκάβας (65′ Ν. Κωτσαλάς).

goaltrikala.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected