Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Ακαδημίες Ημαθίας

Ακαδημία Βέροιας – Ενημερωτικό δελτίο

ακαδημια-βεροιας3ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ – ΜΑΡΙΝΑ: 4-1

Εικόνα αγώνα: Νικήτρια από μια πολύ δυνατή αναμέτρηση βγήκε η ομάδα της Ακαδημίας με το ευρύ σκορ 4-1. Το θέαμα που παρακολούθησαν οι θεατές που βρέθηκαν στο ΔΑΚ ήταν απολαυστικό, καθώς οι δύο ομάδες πάλεψαν, διεκδίκησαν μέχρι την τελευταία στιγμή του αγώνα και επαλήθευσαν τη φήμη που τους θέλει στις ελπιδοφόρες ομάδες του πρωταθλήματος.

Ακαδημία:  Κούβαρος Αν., Γαβριηλίδης, Ταρατσίδης, ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΠΡΑΝΙΩΤΗΣ, Σοφιανίδης, (89’ Μούτσα, ),  Κούβαρος Μ.,( 1’ Μπούγκαρτσιτς), Παπαδόπουλος,  Γκιουλέκας, ΓκαλαΪτσης, Καλτσάς, (85’ Απαζίδης).

Σκόρερ Ακαδημίας: 28’ Καλτσάς, 42’ – 78’ Αργυρόπουλος, Μπρανιώτης.

Επόμενη αγωνιστική: Η ομάδα της Βέροιας αγωνίζεται με την ΑΕΠ Βέροιας.

ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Πρεμιέρα χωρίς παιχνίδι για την παιδική ομάδα της Ακαδημίας, αφού το αντίστοιχο τμήμα της Κουλούρας δεν κατέβηκε να αγωνιστεί. Επόμενη αγωνιστική: Το Σάββατο 24 Οκτωβρίου η ομάδα της Ακαδημίας αγωνίζεται στο γήπεδο Γεωργιανών με τον Αριστοτέλη Νάουσας. Ώρα αγώνα 11.00’ π.μ.

ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ

Πολύ ωραία συνάντηση ανάμεσα σε δύο σωματεία που δίνουν ιδιαίτερη προσοχή και μέριμνα στα τμήματα υποδομής τους και το αποτέλεσμα φαίνεται στην ποιότητα προπονητών και αθλητών.

Η ανταπόκριση των ανθρώπων της ομάδας των Τηλέμαχων Αλεξάνδρειας στο κάλεσμά μας ήταν θετική, όπως κάθε φορά και τους ευχαριστούμε θερμά γι’ αυτό.
Βάσει προγράμματος τα τμήματα υποδομής το Σάββατο 24 Οκτωβρίου έχουν ρεπό και εντός των ημερών θα ανακοινωθεί φιλικό παιχνίδι στο οποίο θα συμμετάσχουν.

Για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας, Σίμπου Σοφία.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected