Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Ολυμπιακός Νάουσας – ΑΕΠ Βέροιας 4-1 (photos)

PA180025

Με περισσότερες λύσεις στο σκοράρισμα αλλά και καθοριστικά τέρματα σε καίρια σημεία της αναμέτρησης, ο Ολυμπιακός Νάουσας επικράτησε της ΑΕΠ Βέροιας με 4-1 και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας του 2ου ομίλου με 9 βαθμούς.

Το σκορ στο Δημοτικό Γήπεδο Αγίου Νικολάου άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι και συγκεκριμένα στο 13′ με ωραίο σουτ του Δερμιτζάκη. Οι γηπεδούχοι όμως παρά την ψυχρολουσία, κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια στο 23′ με “δράστη” τον Μπλιάτκα.

Το 1-1 ήταν και το σκορ ημιχρόνου ανάμεσα στις δύο ομάδες, το οποίο διατηρήθηκε μέχρι και το 65′ όταν ο Βουδούρης με πλασέ πέτυχε το δεύτερο γκολ της ομάδας του, με το οποίο ολοκληρώθηκε η ανατροπή. Ο ίδιος παίκτης μάλιστα στο 70′ έδωσε “αέρα” δύο τερμάτων στην ομάδα του και στο 85′ ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης ήταν αυτός που διαμόρφωσε με απευθείας εκτέλεση φάουλ το τελικό 4-1 για τον Ολυμπιακό.

PA180046 PA180092

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Νατσιούρας, με βοηθούς τους κ.κ. Μοσχόπουλο Χ. και Χαραλαμπίδη.

Συνθέσεις

Ολυμπιακός Νάουσας : Σπαθάκης, Χατζηιωαννίδης, Μπλιάτκας, Μήτσικας, Κωνσταντινίδης Δ., Βουδούρης, Κωστόπουλος (51′ Βλαχοδήμος), Κοκκοφειάδης, Λέσι (83′ Ανθρακεύς), Κωνσταντινίδης Π. (78′ Σαρμπίνος), Μίγγας.

ΑΕΠ Βέροιας : Ιωαννίδης, Πουλιόπουλος, Σακελλαρίου, Χατζηπαρασίδης, Δερμιτζάκης, Θεοδωρίδης Δ., Σιούτης, Θεοδωρίδης Α., Καφετζής, Κοντογιάννης, Πίκος (71′ Κανδυλίδης).

περισσότερες φωτογραφίες στο olympiakosnaousas.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected