Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

ΠΑΟΚ Κουλούρας – Εθνικός Κλειδιού 3-1

12169631_955331157866282_1136519012_o

Την πρώτη του νίκη σε επίσημο παιχνίδι μετά τις 19 Μαρτίου όταν επικράτησε της ΑΕ Καψόχωρας, πέτυχε σήμερα ο ΠΑΟΚ Κουλούρας!

Οι παίκτες του Σταύρου Κωστογλίδη έκαναν το καλύτερο δώρο στον προπονητή για το γάμο του (παντρεύτηκε σήμερα και του ευχόμαστε βίον ανθόσπαρτον) και παράλληλα απέδειξαν πως παρά το νεαρόν την ηλικίας τους, μπορούν να είναι ανταγωνιστικοί στο φετινό πρωτάθλημα.

Από την άλλη πλευρά, το συγκρότημα του Χρυσόστομου Σκεντερίδη απογοήτευσε στο σημερινό παιχνίδι και παρά το γεγονός πως έδειξε να βρίσκει τον εαυτό του στα τελευταία παιχνίδια, σήμερα δεν μπόρεσε να αντιδράσει και μοιραία ηττήθηκε από μια ομάδα που ήθελε πολύ τη νίκη.

Ο “δικέφαλος”, με τον προπονητή στις υποδομές Αντώνη Ντόγο στον πάγκο του, έδειξε από την πρώτη στιγμή τις διαθέσεις του και στο 12ο λεπτό άνοιξε το σκορ με τον Παντέλογλου. Ο Εθνικός προσπάθησε στη συνέχεια να αντιδράσει, πίεσε για ένα 5λεπτο την αντίπαλη άμυνα ωστόσο με τη συμπλήρωση του 3οου λεπτού ήρθε και το 2-0 για τον ΠΑΟΚ, με σκόρερ αυτή τη φορά τον Ευθυμίου.

Τα δύο τέρματα έδιναν σαφές προβάδισμα στους γηπεδούχους ωστόσο ο Εθνικός ήταν αυτός που βρήκε τη λύση λίγο πριν την ανάπαυλα και με σκόρερ τον νεοαποκτηθέντα Ρούντο, μείωσε το σκορ και έδωσε νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μια καλή στιγμή από πλευράς “κυανολεύκων”, οι παίκτες του ΠΑΟΚ όμως ήταν αποφασισμένοι να πάρουν την πρώτη νίκη μετά από 7 μήνες και στο 57′ έφτασαν στο 3-1 με τον Λαφτσίδη, τέρμα που ουσιαστικά “κλείδωσε” τους τρεις πολύτιμους βαθμούς για τους “ασπρόμαυρους”.

Η συνέχεια ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για τους “κυανόλευκους”, που πίεσαν με όλες τους τις δυνάμεις ωστόσο το σκορ παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα και ακολούθησαν στιγμές έξαλλων πανηγυρισμών από τους πιτσιρικάδες του ΠΑΟΚ όπως θα δείτε στο βίντεο στο τέλος του ρεπορτάζ.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Παπαδάκης, με βοηθούς τους κ.κ. Ζαχαριάδη και Παυλίδη.

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ Κουλούρας : Τσιμόπουλος, Σκουμπόπουλος, Ποζιάδης, Παντέλογλου, Ευθυμίου, Μπακαλίδης, Λαφτσίδης, Καρύδας (78′ Γερτσιούνης), Σακαλής (73′ Τριανταφυλλόπουλος), Θυμιόπουλος (62′ Πανταζής), Χαραλαμπίδης Σ.

Εθνικός Κλειδιού : Σιμψερής, Οικονομόπουλος, Παρασχόπουλος, Λεωνίδης, Περηφανόπουλος, Σκεντερίδης (30′ Δημητριάδης), Κεχαγιάς Σ., Καλυβιώτης, Ρούντος (87′ Αγγελόπουλος), Κεχαγιάς Ν. (79′ Παπαγιάννης), Καϊμακαμίδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected