Κατηγορίες
Διάφορα

Συγκλονιστικό γράμμα… “Κάνατε κάθε «ελάττωμα» να εξαφανιστεί και ενώ είμαι σίγουρος ότι αυτό είναι ακριβώς αυτό που σας ζήτησε να κάνετε, μα δεν θυμίζει τίποτα από τη ζωή μας…”

edose-ston-antra-aisthisiakes-fotografies-alla-molis-paratirise-kalitera-eide-kati-sokare-620x330Σχεδόν όλες οι γυναίκες έχουν καμπύλες στο σώμα τους και κάποιες ατέλειες όπως, κυτταρίτιδα ή ραγάδες, που τις μισούν, παρόλα αυτά είναι φυσιολογικό να τις έχουν.  

Οι άνθρωποι που μας αγαπούν, ωστόσο, τείνουν να μας βλέπουν αρκετά διαφορετικά από ό, τι βλέπουμε εμείς τους εαυτούς μας. Αυτό δεν μπορούσε να γίνει πιο εμφανές όταν η Victoria Caroline Haltom έλαβε ένα ενδιαφέρον email από το σύζυγό μιας γυναίκα που είχε φωτογραφήσει μήνες πριν.

Η γυναίκα που φωτογραφήθηκε ήθελε να φτιάξει ένα book ως δώρο Χριστουγέννων στον άντρα της.

Σύμφωνα με την Victoria, «Αυτή η γυναίκα ήταν με καμπύλες, όμορφο μέγεθος 18. Σκέφτηκα ότι έμοιαζε με θεά, αλλά όπως κάθε γυναίκα, είχε ένα αίτημα …..

Ήρθε σε μένα, με κοίταξε κατευθείαν στα μάτια, και είπε: «Θέλω να photoshop, η κυτταρίτιδα μου, οι ραγάδες μου, όλο μου το λίπος, και οι ρυτίδες μου …. να εξαφανιστούν. Θέλω να νιώσω υπέροχα μόνο μία φορά. «

Έδωσε στον άντρα της αισθησιακές φωτογραφίες αλλά μόλις τις παρατήρησε καλύτερα είδε κάτι που τον σόκαρε! - Εικόνα-0

Και δεδομένου ότι η Victoria είναι της άποψης ότι οι γυναίκες πρέπει να νιώσουν όμορφα με τον εαυτό τους, είπε να συμμορφωθεί και να αφαιρέσει όλες τις ατέλειες που οι γυναίκες ήθελε.

Έδωσε στον άντρα της αισθησιακές φωτογραφίες αλλά μόλις τις παρατήρησε καλύτερα είδε κάτι που τον σόκαρε! - Εικόνα-1

Χριστούγεννα ήρθαν και έφυγαν, και η γυναίκα έδωσε το σύζυγό της το όμορφο άλμπουμ των 30 φωτογραφιών.

Αυτό που δεν περίμενε η Victoria, ωστόσο, ήταν η απάντηση που έλαβε λίγες μέρες μετά τα Χριστούγεννα.

Έδωσε στον άντρα της αισθησιακές φωτογραφίες αλλά μόλις τις παρατήρησε καλύτερα είδε κάτι που τον σόκαρε! - Εικόνα-3

Ο σύζυγος της γυναίκας είχε στείλει ένα email που θα μπορούσε να λιώσει ακόμη και την πιο κρύα καρδιά:

«Γεια σου Βικτώρια,

Είμαι ο σύζυγο της ********. Σας γράφω επειδή έλαβα πρόσφατα ένα άλμπουμ που περιέχει τις εικόνες που πήρε τη γυναίκα μου. Δεν θέλω να είμαι για οποιονδήποτε λόγο αναστατωμένος με σας …. αλλά κάτι με βασανίζει και ήθελα να σας το αναφέρω. Είμαι με τη γυναίκα μου από τότε που ήμασταν 18 ετών, και έχουμε δύο όμορφα παιδιά μαζί. Είχαμε πολλά σκαμπανεβάσματα όλα αυτά τα χρόνια, και νομίζω ότι … είμαι σίγουρος δηλαδή, ότι η σύζυγός μου έκανε αυτές τις φωτογραφίες για μένα να για να με «σκανδαλίσει». Μερικές φορές παραπονιέται ότι δεν την βρίσκω ελκυστική και ότι δεν θα με κατηγορούσε αν την παρατούσα για κάποια νεότερη. Όταν άνοιξα το άλμπουμ που μου έδωσε, η καρδιά μου έσπασε. Αυτές οι εικόνες … ενώ είναι όμορφες και φαίνεστε να είστε σαφώς μία πολύ ταλαντούχα φωτογράφος …. δεν είναι η όμως η γυναίκα μου. Κάνατε κάθε «ελάττωμα» να εξαφανιστεί … και ενώ είμαι σίγουρος ότι αυτό είναι ακριβώς αυτό που σας ζήτησε να κάνετε, δεν θυμίζει τίποτα από τη ζωή μας. Όταν εξαφανίσατε τις ραγάδες της, εξαφανίσατε και την «ύπαρξη» των παιδιών μας. Όταν εξαφανίσατε τις ρυτίδες της, εξαφανίσατε και τις δύο δεκαετίες από γέλια και τις ανησυχίες μας. Όταν εξαφανίσατε την κυτταρίτιδα της, εξαφανίσατε και την αγάπη της για το ψήσιμο και όλα τα καλούδια που έχουμε φάει όλα αυτά τα χρόνια.»

Έδωσε στον άντρα της αισθησιακές φωτογραφίες αλλά μόλις τις παρατήρησε καλύτερα είδε κάτι που τον σόκαρε! - Εικόνα-4

Και σαν να μην έφτανε αυτό, τελείωσε  με το πιο συγκινητικό πράγμα που έχω διαβάσει εδώ και πολύ καιρό.

«Δεν σας τα λέω όλα αυτά για να σας κάνω να αισθάνεστε άσχημα, εσείς κάνετε απλά τη δουλειά σας και το καταλαβαίνω. Πραγματικά σας γράφω για να σας ευχαριστήσω. Βλέποντας αυτές τις εικόνες με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι δεν λέω στη σύζυγό μου αρκετά πόσο πολύ την αγαπώ και λατρεύω όπως ακριβώς είναι. Εκείνη το ακούει τόσο σπάνια, γι αυτό σκέφτηκε ότι αν κάνει Photoshop  στις φωτογραφίες της θα είναι ακριβώς αυτό που χρειάζομαι.  Από δω και πέρα θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ και έχω σκοπό να γιορτάζουμε την κάθε ατέλειά της. Ευχαριστώ για την υπενθύμιση.

Με εκτίμηση,

********»

Με αφορμή αυτό το email η Victoria θέλει να δώσει ένα μήνυμα σε όλες τις γυναίκες που πρέπει να ακούσουν.

«Κυρίες, μπορώ να κάνω photoshop σε οτιδήποτε. Αλλά ήθελα  να σκεφτείτε δύο φορές σε περίπτωση που θέλετε να αλλάξετε τον εαυτό σας με αυτό τον τρόπο. Αυτοί που μας αγαπάνε μας λατρεύουν έτσι ακριβώς όπως είμαστε.»

Πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected