Κατηγορίες
K20 - K17 - K15

Super League K20 – Το πανόραμα της 7ης αγωνιστικής

k20Ολοκληρώθηκε την Κυριακή (18/10) η 7η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Νέων Super League Κ20, με τα ματς που συγκέντρωσαν τα περισσότερα βλέμματα να είναι τα ντέρμπι Ολυμπιακός – ΑΕΚ και Ηρακλής – ΠΑΟΚ, ενώ 4 – 4 έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και την Ξάνθη.

Δείτε τις συνθέσεις των ομάδων, τα αποτελέσματα καθώς και τα στατιστικά των ομάδων σε αναλυτικούς πίνακες.

7η αγωνιστική Πρωταθλήματος Νέων SuperLeague

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ  1 – 2

Νικηφόρα πέρασε από τη Λιβαδειά η ομάδα Κ20 του Παναιτωλικού, η οποία επικράτησε της αντίστοιχης του Λεβαδειακού με σκορ 2-1. Ο Παναγιώτης Μωραΐτης σημείωσε τα δύο τέρματα της ομάδας του Αγρινίου, με κεφαλιά στο 11’ και πλασέ στο 68’. Οι γηπεδούχοι μείωσαν το σκορ στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Χατζηλάμπρο.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – SKODAΞΑΝΘΗ 4 – 4

Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι που είχε πολλές φάσεις η Κ20 του Αστέρα Τρίπολης αναδείχθηκε ισόπαλη 4-4 με την αντίστοιχη της Skoda Ξάνθη για το πρωτάθλημα υποδομής της Super League.

Οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα διεκδίκησαν μέχρι τέλους το θετικό αποτέλεσμα, πίστεψαν στην προσπάθεια τους και κατάφεραν στα τελευταία δώδεκα λεπτά να πετύχουν τέσσερα γκολ και να μετατρέψουν το εις βάρος τους 0-3 στο εντυπωσιακό 4-4!

Η Ξάνθη προηγήθηκε μόλις στο 46ο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης με σουτ του Ορφανίδη, ενώ το 0-2 έκανε ο ίδιος παίκτης με πλασέ στο 52ο λεπτό. Στο 61′ ο Φασίδης με κοντινό πλασέ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-3.

Ο Αστέρας μείωσε στο 78ο λεπτό, όταν μετά από σέντρα του Γκρόσιου, ο Συρεγγέλας με κοντινό πλασέ έκανε το 1-3, ενώ δύο λεπτά αργότερα με κεφαλιά ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-3.

Στο 83′ ο Δημητριάδης με κοντινό πλασέ έκανε το 2-4, αλλά οι νεαροί παίκτες του Αστέρα δεν παράτησαν την προσπάθεια τους. Στο 85′ ο Συρεγγέλας κέρδισε πέναλτι και ο Wato που ανάλαβε να το εκτελέσει έκανε το 3-4, για να ισοφαρίσει ο ίδιος παίκτης με κεφαλιά στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού εκμεταλλευόμενος την εκτέλεση φάουλ του Γκρόσιου.

Συνθέσεις

Αστέρας Τρίπολης: Στεφανίδης, Τσέκος, Βουτσελάς, Μάνος, Γκίτσης, Wato, Igor, Νάτσης (64′ Μαργαρίτης), Καραμήτος (64′ Συρεγγέλας), Τσιώλης, DeBlasis(51′ Γκρόσιος).

Ξάνθη: Σταθάκης, Ζώτος, Ψεμματάς, Χατζητερζόγλου, Προύντζος, Χατζής, Κώστας, Ορφανίδης, Λαζαρίδης (69′ Μελισσόπουλος), Δημητριάδης, Φασίδης (81′ Χαπτέλι).

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 1 – 1

Ισόπαλη με σκορ 1-1 αναδείχθηκε η ομάδα νέων του Πανθρακικού στα Χανιά με αντίπαλο τον Πλατανιά, σε παιχνίδι που διεξήχθη στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League K20.

Μετά από ένα μοιρασμένο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 52′, όταν ο Ζίκο, με σουτ από πλάγια θέση, έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους. Παρόλα αυτά οι ποδοσφαιριστές της Κ20 του Πανθρακικού δεν το έβαλαν κάτω, αντέδρασαν και τελικά έφτασαν στο γκολ της ισοφάρισης στο 76ο λεπτό, με τον Φαρμάκη να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα με σουτ έξω από την περιοχή.

Με τον βαθμό αυτό ο Πανθρακικός έφτασε τους έξι σε επτά αγώνες, ενώ ο Πλατανιάς έχει οκτώ στους ίδιους αγώνες.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ 4 -1

Το ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα Κ20 της Super League μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη ανέδειξε θριαμβευτές τους Πειραιώτες. Η Ένωση ήταν εκείνη που προηγήθηκε στο 15′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Βλαχομήτρου όμως ο Ολυμπιακός κατάφερε να κάνει την ανατροπή πριν το ημίχρονο χάρη σε δύο γκολ του Λάτσι ενώ μέχρι το 65′ είχε “καθαρίσει” ουσιαστικα το ματς με άλλα δύο γκολ, που είχαν την υπογραφή των Μεγαρίτη και Ανδρούτσου.

Με το αποτέλεσμα αυτό οι “ερυθρόλευκοι” συνέχισαν την προέλασή τους στο πρωτάθλημα καθώς πανηγύρισαν την έκτη συνεχόμενη νίκη τους σε ισάριθμους αγώνες φτάνοντας τους 18 πόντους ενώ στον αντίποδα οι “κιτρινόμαυροι” έμειναν οκτώ πόντους πίσω από την κορυφή.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Ολυμπιακός (Βούζας): Γαβαλάς, Σάλιακας (66′ Ρέτσος), Βατουσιάδης, Τόλι, Τσιμίκας, Μεγαρίτης, Πλέγας, Λάτσι (72′ Κιρτζιαλίδης), Μανθάτης, Ανδρούτσος, Χατζάρας (54′ Νικολάου)

ΑΕΚ (Μανωλάς): Ντούνης, Βιδάλης, Μαρκοπουλιώτης, Γραμματίκας, Γιαννούτσος (67′ Παπάζογλου), Γαλανόπουλος, Καρβουνίδης (72′ Λίτσι), Τσέλιος, Τζάθας, Βλαχομήτρος, Κυριαζής (54′ Αντωνίου)

ΗΡΑΚΛΗΣ – ΠΑΟΚ 0 – 3

Η Κ20 του ΠΑΟΚ ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι με την Κ20 του Ηρακλή που διεξήχθη στο γήπεδο της Βαλμάδας, κερδίζοντας με το εμφατικό εκτός έδρας 0-3 ως φιλοξεούμενη, στην αναμέτρηση για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ20 της Super League.

Στο 24′ ο Συράκος έκανε το 0-1 για τους “ασπρόμαυρους” και το 0-2 “γράφτηκε” από τον Δημητριάδη. Το 0-3 διαμόρφωσε ο Δεληγιαννίδης με πέναλτι για τον Δικέφαλο. Οι Νέοι του ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλύτεροι από αυτούς του Ηρακλή σε όλη τη διάρκεια του ματς και έφτασαν άνετα στη νίκη.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Κουτογλίδης, Τσελεπίδης, Δεληγιαννιδης, Τοπαλίδης, Δοδοντσάκης, Κάκκο (68′ Πούφλης), Κούστα (76′ Κτιστόπουλος), Συράκος, Δημητριάδης, Παναγιωτίδης και Μπατάεφ (46′ Πατράλης)

Η σύνθεση του Ηρακλή: Ηλιάδης, Καλφούντζος, Κασαπίδης, Αβραμίδης, Τσότρας, Παναγιωτίδης, Ρότας, Συμεωνίδης, Αμαραντίδης, Καρακούτης, Χουζούρης. Έπαιξαν και οι: Βλαχόπουλος, Δούμτσιος, Μεζίνης.

ΒΕΡΟΙΑ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ  1 – 0

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 3 – 1

Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι που διεξήχθη στο Γ.Καλαφάτης, κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΣ με 3-1 στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα υποδομών Super League Κ20.

Άσχημα ξεκίνησε το παιχνίδι για την ομάδα του ΠΑΣ, καθώςβρέθηκε πολύ νωρίς πίσω στο σκορ, αφού δέχτηκε δύο γκολ , στο β’ ημίχρονο όμως η ομάδα του Χρήστου Αγγελή αντέδρασεκαι οι παίκτες του ΠΑΣ ανέβασαν την απόδοσή τους καθώς με πέναλτι που κέρδισε ο Βασιλείου και εκτέλεσε ο Ζιώγας μείωσαν σε 2-1.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης στο 71′, ακύρωσε γκολ του Ραβάνη για φάουλ στον Βασιλά, ενώ σε εκείνο το σημείο, ο ΠΑΣ θα μπορούσε να ισοφαρίσει το παιχνίδι. Ενώ πίεζε για την ισοφάριση η ομάδα του ΠΑΣ, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Στάϊκου και κακή εκτίμηση του Παππά, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για να διαμορφωθεί το τελικό 3-1.

Συνθέσεις:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Βαγγέλης Σάμιος): Βασιλάς, Τριανταφυλλόπουλος, Μαυρομάτης, Ευαγγέλου(85′ Ξηρός), Τζανουλίνος, Μίγγος, Αγγελόπουλος Γ.(65′ Ζατζηγιοβάνης), Στάϊκος, Νιούμαν(56′ Σιλβεστρίδης), Λάμπρου, Αγγελόπουλος Β.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Χρήστος Αγγελής): Παππάς, Τριάντος(75′ Μανιφάβας), Κόκκας Α., Καλύβας, Μυρσινιάς, Τσιέπας, Μούτσιος, Σιχλιμοίρης(67′ Ραβάνης), Βασιλείου(85′ Τσιαφίτσας), Ζιώγας.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗ 2 – 4

Η ομάδα Νέων Κ20 της Καλλονής επικράτησε με σκορ 4-2 στο γήπεδο της Αργυρούπουλης επί της αντίστοιχης του Πανιώνιου, για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League, μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα που τα είχε όλα!

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές πρόσφεραν θέαμα και πέτυχαν συνολικά 6 γκολ, ενώ ως αποτέλεσμα του πάθους τους σημειώθηκαν και δυο αποβολές. Η ομάδα του Πανιωνίου προηγήθηκε με 2-0, αλλά οι νησιώτες με τη βοήθεια και των δυο αυτογκολ ανέτρεψαν το σκορ και πήραν το τρίποντο στο τέλος.

Το σκορ άνοιξε ο Παναγιωτόπουλος στο 3′ κάνοντας το 1-0 και στο 25΄ ο Κερασίδης το 2-0. Στο 30΄ μετά από φάση διαρκείας ο αμυντικός του Πανιωνίου Μήτκας έκανε το 2-1 με αυτογκολ. Στο 35΄ η Καλλονή ισοφάρισε με τον Πολυχρονιάδης και δεύτερο αυτογκόλ. Στο 39΄ο Πανιώνιος έμεινε με παίκτη λιγότερο αφού ο Σταυρόπουλος αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο 42΄ ο Μόσχος με τετ-α-τετ έκανε το 2-3. Στο 72′ ο Μπαστιανός βρήκε τον Μόσχο o οποίος διαμόρφωσε το τελικό 2-4. Στο 76΄ την απευθείας κόκκινη κάρτα είδε ο Βελετάκης καθώς ο διαιτητής θεώρησε ότι ανέτρεψε τον Κερασίδη που ήταν σε προφανή θέση για γκολ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πανιώνιος: (Κοροπίδης), Αστράς, Ξαφέρι, Πολυχρωνιάδης, Μήτκας, Σταυρόπουλος, Πινιώτης, Κερασίδης, Παναγιωτόπουλος, Ντουρμισάι (75’ Αντωνακόπουλος), Γκούμας (61’ Βουκελάτος), Καζβιρόπουλος (45’ Βλάχος).

Καλλονή: (Γαβαλάς), Αρβανίτης, Τοπάλλι, Τριανταφύλλου, Καραγεώργης, Βελετάκης, Στατής, Σφουλλάι (89’ Γιατζιτζόγλου), Τζανεγέλλης (78’ Πεταυράκης), Σοφιάννης (81’ Κυριακού), Μπαστιανός, Μόσχος.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 – 2

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – SKODA ΞΑΝΘΗ 4 – 4

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 1 – 1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ 4 – 1

ΗΡΑΚΛΗΣ – ΠΑΟΚ 0 – 3

ΒΕΡΟΙΑ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 – 0

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΙΑ 3 – 1

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ 2 – 4

Η βαθμολογία

Βαθμολογία

#

ΟΜΑΔΑ

ΑΓΩΝΕΣ

ΒΑΘ.

1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

6

18

2

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

7

13

3

Π.Α.Ο.Κ.

6

13

4

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

7

12

5

ΒΕΡΟΙΑ

7

12

6

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.

7

10

7

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

6

10

8

A.E.K.

6

10

9

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

7

8

10

ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ

7

8

11

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

7

8

12

SKODA ΞΑΝΘΗ

6

6

13

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

7

6

14

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ.

7

4

15

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

6

4

16

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

7

3

19/10/2015
acadimies.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected