Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Άρης – ΑΠΕ Λαγκαδά 2-0

Χωρίς τίτλοΦαντάζει διαδικαστικό το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής για τον Άρη και ας είναι υπερβολικό να το γράφουμε τόσο νωρίς.

Σε έναν ακόμα αγώνα… χωρίς αντίσταση και με την ποιότητά του να κάνει τη διαφορά, νίκησε εύκολα 2-0 την ΑΠΕ Λαγκαδά και συνεχίζει την… προπαίδεια του 3 στη συλλογή των βαθμών του.

Ο Άρης έκανε απλά το καθήκον του παίζοντας καλό κατά διαστήματα ποδόσφαιρο. Το σπουδαιότερο, όμως, είναι πως κάνει από το πρώτο λεπτό τον αντίπαλο να αντιληφθεί πως δεν έχει καμιά ευκαιρία να πάρει θετικό αποτέλεσμα. Δεν του προσφέρει καμία ευκαιρία, «πνίγοντάς» τον στο πρέσινγκ και απλά αφήνει τη διαφορά κλάσης στην επίθεση να κάνει τη δουλειά της. Και την κάνει…

Όλα τα παιχνίδια του Άρη έχουν ενδιαφέρον μέχρι να μπει το πρώτο γκολ. Αυτό έγινε και με την ΑΠΕ Λαγκαδά. Για μισή περίπου ώρα οι κίτρινοι είχαν την απόλυτη κατοχή της μπάλας και μια δύο πολύ καλές ευκαιρίες για να σκοράρουν. Δεν τα είχαν καταφέρει και οι φιλοξενούμενοι έδειχναν ικανοί όχι να στερήσουν βαθμούς από τον πολύ καλύτερο αντίπαλό τους αλλά τουλάχιστον να τον δυσκολέψουν. Μια ανόητη ενέργεια που έφερε το πέναλτι στο 33’ αρκούσε για να… τελειώσει το παιχνίδι.

περισσότερα στο metrosport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected