Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Διάφορα

Η γιαγιά που κόντεψε να σκοτωθεί αλλά ο…μήνας έχει εννιά! (vid)

elderlyΕπικό βίντεο με ογδοντάχρονη οδηγό από την Ουαλία, η οποία κάνει «ακροβατικά» με το Ι.Χ. της και συνεχίζει απτόητη, σαν να μη συνέβη τίποτα!

Μία ογδοντάχρονη οδηγός πρωταγωνιστεί σε ένα σύντομο βίντεο, όπου εγκαταλείπει ένα πρατήριο καυσίμων και σηκώνει το αυτοκίνητό της στους δύο τροχούς. Οι κάμερες ασφαλείας του πρατηρίου καταγράφουν την ηλικιωμένη Ουαλή να παίρνει κλειστά μία στροφή, με αποτέλεσμα να καβαλούν οι δεξιοί τροχοί του Ι.Χ. ένα πεζούλι και να λειτουργεί αυτό σαν ράμπα.

Έτσι βρίσκεται ξαφνικά το αυτοκίνητο με τους δύο τροχούς στον αέρα, όμως η οδηγός καταφέρνει –προφανώς με μπόλικη τύχη- να το προσγειώσει μετά από δευτερόλεπτα και πάλι στα…τέσσερα. Ακολούθως συνεχίζει αμέριμνη την πορεία της, σαν να μην τρέχει τίποτα.

Ο κάτοχος του πρατηρίου καυσίμων, Σίαν Τζόουνς, παρακολούθησε έκπληκτος αυτή τη σκηνή και έγραψε και το σχετικό σχόλιο στο βίντεο που ανέβασε: «Ηταν επικό, η γυναίκα πρέπει να ήταν λίγο πάνω από τα ογδόντα και έδειχνε απτόητη. Κατευθύνθηκε στον κεντρικό δρόμο για να επαναπροσεγγίσει τον προαύλιο χώρο του πρατηρίου από τη σωστή πλευρά με τις αντλίες βενζίνης».

Φανταστείτε τώρα, να ξαναπάει η γιαγιά στο βενζινάδικο και να επαναλάβει το ίδιο κατόρθωμα μπροστά στα μάτια του πρατηριούχου! Αν ήμασταν στη θέση του, θα σκίζαμε το δίπλωμα οδήγησης μετά από ένα τέτοιο σχόλιο!

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected