Κατηγορίες
Διάφορα

Cafe “Draw” – Το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στις 20 οθόνες μας!

f1bf99ab92521fde1bf02b631315552c_L

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (19:30, Cafe “Draw” Ακροπόλεως 11 στον Προμηθέα) στο ντέρμπι της αγωνιστικής που αποτελεί και… σταυροδρόμι τίτλου για τους «πράσινους» κυρίως.

Σε ένα ματς… αίμα κι άμμος, αναμένεται να κριθούν πολλά για το φετινό πρωτάθλημα. Ο Παναθηναϊκός πάει στην Τούμπα με σερί νικών αλλά και με πολλές «φωνές» για τον ορισμό του Αρετόπουλου και με ανοιχτή κόντρα με την ΕΠΟ και τον Γκιρτζίκη! Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του, θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά την ισοπαλία με τον Ηρακλή, αλλά κι αυτή με την Κράσνονταρ για το Europa League. Προφανώς και μοναδικός στόχος είναι το τρίποντο για τους δυο αντιπάλους, και αναμένεται να γίνει ένα σκληρό ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη.

Με 3-4-3 και Βίτορ ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ είχε ένα ευχάριστο νέο ολοκληρώνοντας την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, που θα γίνει την Κυριακή (25/10) στην Τούμπα. Ο Τούντορ είδε τον Βίτορ να ξεπερνά τον τραυματισμό του και να μπαίνει κανονικά στην αποστολή. Βέβαια, προβλήματα υπάρχουν αρκετά με τους Κάτσε, Κωνσταντινίδη, Τσίμιροτ, Μυστακίδη και Σαββίδη να μένουν εκτός.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την ενδεκάδα του «δικεφάλου του Βορρά», ο Κροάτης τεχνικός φαίνεται πως έχει καταλήξει στο 3-4-3 για την ομάδα του. Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να είναι ο Γλύκος και τους Τζαβέλλα, Μαλεζά και Ρικάρντο Κόστα στην άμυνα. Οι Σάμπο και Τζιόλης θα παίξουν δίδυμο στα χαφ, με τους Ροντρίγκεζ και Λέοβατς στα άκρα, δεξιά και αριστερά αντίστοιχα. Στην επίθεση θα είναι στην κορυφή ο Μπερμπάτοφ, με τους Ζάιρο και Μακ στις πτέρυγες δίπλα του.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Όλσεν, Γλύκος, Σκόνδρας, Τζαβέλλας, Μαλεζάς, Κόστα, Βίτορ, Λέοβατς, Ροντρίγκες, Χαρίσης, Σάμπο, Τζιόλης, Γκολάσα, Ζάιρο, Πέλκας, Αθανασιάδης, Μπερμπάτοφ, Μακ .

Χωρίς Σάντσεθ

Με ένα πρόβλημα που προέκυψε στην προπόνηση του Σαββάτου (24/10) ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Οι «πράσινοι» δεν έχουν νέα προβλήματα, πλην του Σάντσεθ ο οποίος είχε ενοχλήσεις και προτιμήθηκε να μείνει στην Αθήνα από τη στιγμή που δεν είναι 100% έτοιμος να αγωνιστεί. Ο Ισπανός δεν ακολούθησε την αποστολή, όπως κι ο τραυματίας Εσιέν, ενώ κι ο Βέμερ δεν συμπεριλαμβάνεται στις επιλογές του Αναστασίου παρά το γεγονός ότι πλέον προπονείται κανονικά.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με 4-3-2-1 και τον Στιλ κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα θα τοποθετηθούν οι Μαρινάκης, Ταυλαρίδης, Τελάντερ και Νάνο από δεξιά προς τα αριστερά. Καθαρός αμυντικός χαφ θα είναι ο Λαγός, με τους Ζέκα και Αμπέντ στο πλάι του, ενώ οι Καρέλης και Ατζαγκούν θα κινηθούν πίσω από τον Μπεργκ.

Η αποστολή: Κοτσόλης, Στιλ, Γιαννακόπουλος, Ταυλαρίδης, Τελάντερ, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Κουτρουμπής, Μαρινάκης, Ζέκα, Λαγός, Αμπέντ, Νίνης, Πράνιτς, Λουντ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Κλωναρίδης και Μπεργκ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected