Κατηγορίες
Football League

Χανιά – Αγροτικός Αστέρας 1-0

GOAL_AOXΕπιτέλους νίκη για τον Α.Ο.Χανιά, μετά τις δύο σερί ήττες από Ολυμπιακό Βόλου και Κισσαμικό. 1-0 τον Αγροτικό Αστέρα στα Περιβόλια με πειστικότατη εμφάνιση.

Ο ΑΟΧ εμφανίστηκε αποφασισμένος να πάρει τα ηνία του ματς και να κερδίσει. Θα ήταν ούτως ή άλλως, μεγάλο πισωγύρισμα εάν και εφόσον δεν έπαιρνε την νίκη σε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, στην έδρα του. Ο ΑΟΧ από την αρχή είχε την πρωτοβουλία, είχε τις ευκαιρίες και ως …συνέχεια του αγώνα με τον Κισσαμικό, είχε και δοκάρι στο τέλος του πρώτου μέρους με τον Τσούτση. Στο 32’ επίσης, ο διαιτητής Ανδρονικίδης δεν είδε το ξεκάθαρο πέναλτι, πάνω στον Παγώνη.

Στην επανάληψη ο ΑΟΧ ενέτεινε την πίεσή του προς την εστία του Αγροτικού Αστέρα και λυτρώθηκε στο 53’ με σκόρερ τον Καρτσαμπά, ο οποίος μέσα στην εβδομάδα ήταν αμφίβολος για το παιχνίδι αυτό.

Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν καθαρίσει το ματς με περισσότερα τέρματα, αν ήταν πιο εύστοχοι στην τελική προσπάθεια και αν ο Γιακουμής δεν ήταν τόσο καλός στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Το ματς πάντως “κλείδωσε” όταν ο Αγροτικός Αστέρας έμεινε με 10 παίκτες, λόγω αποβολής (2η κίτρινη) του Τσεμπερίδη στο 87’.

ΦΑΣΕΙΣ-ΓΚΟΛ

3’ Σουτ του Καθάριου έξω απ΄την περιοχή, πάνω από τα δοκάρια του Μπλάζιτς.

11’ Πρώτη φάση του ΑΟΧ, με τον Τσούτση να σουτάρει και την μπάλα να καταλήγει άουτ.

16’ Σουτ τιυ Μασάδο μπλόκαρε ο Γιακουμής.

31’ Σουτ του Τοπούζη από πλάγια θέση, εκτός εστίας του Μπλάζιτς η μπάλα.

32’ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΠΕΝΑΛΤΙ: Ο διαιτητής Ανδρονικίδης κλείνει τα μάτια σε ανατροπή του Παγωνή μέσα στην περιοχή του Αγροτικού Αστέρα!

45’ ΔΟΚΑΡΙ Ο ΑΟΧ: Ο Τσούτσης πιάνει το σουτ και στέλνει την μπάλα στο δοκάρι του Γιακουμή.

53’ ΓΚΟΛ Ο ΑΟΧ: Ο Καρτσαμπάς βρέθηκε μέσα στη μεγάλη περιοχή του Αγροτικού Αστέρα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0!

60’ Σουτ του Τσεμπερίδη μέσα από την περιοχή, άουτ η μπάλα

65’ Φάουλ Μασάδο, τρομερή επέμβαση του Γιακουμή σε κόρνερ

78’ Σουτ του Γέσιτς από το ύψος της μεγάλης περιοχής, άουτ η μπάλα, σε καλή αντεπίθεση του Αγροτικού Αστέρα.

87’ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑ: Ο Τσεμπερίδης δέχεται δεύτερη κίτρινη κάρτα για φάουλ και αποβάλλεται. Μένει με 10 παίκτες ο Αγροτικός Αστέρας.

Συνθέσεις

A.O.XANIA (Θ.Γράφας): Μπλάζιτς, Μπριλάκης, Καρτσαμπάς, Ηρακλής (75’ Ν.Μ.Νύκταρης), Τσούτσης, Σαϊνέ, Σάντερσον, Παγώνης, Γεωργίου (43’ Χατζηλιάδης), Μασάδο, Γκέσιος (83’ Δεινόπαπας).

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Π. Διλμπέρης): Γιακουμής, Σκλιοπίδης, Καπίας, Σαρακατσάνος, Αμαραντίδης, Τσεμπερίδης, Οικονόμου, Τοπούζης (67’ Θεοδωρίδης), Γέσιτς, Βελλίνης (68’ Κουτσοσπύρος), Καθάριος (23’ Γιάντσης).

*athlitiko.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected