Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) Θεσπρωτός – Δωτιέας Αγιάς 2-0

DSC008341Ο Δωτιέας Αγιάς δεν τα κατάφερε στην έδρα του Θεσπρωτού για την 6η αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας και γνώρισε την ήττα με 2-0.

Το «πληγωμένο» από τις απουσίες σύνολο του Γιάννη Αλεξούλη, αντιστάθηκε για ένα ημίχρονο κόντρα σε έναν ποιοτικό Θεσπρωτό. Οι γηπεδούχοι από τον πρώτο μέρος έδειξαν διάθεση να πάρουν τους τρεις πόντους, αλλά βρήκαν μπροστά τους έναν Παϊτέρη που κατέβασε «ρολά» όπου χρειάστηκε. Η πρώτη σημαντική στιγμή, σημειώθηκε στο 16΄ όταν το σουτ του Μήτση, έδιωξε με δυσκολία ο νεαρός πορτιέρο της Αγιάς. Ο Θεσπρωτός πίεζε συνεχώς τον Δωτιέα που δεν μπορούσε να δημιουργήσει, αντίθετα έπρεπε να αμυνθεί σωστά… Στο 27΄ ο Τζερεμές «έπιασε» μία «βολίδα» από το ύψος του πέναλτι αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Λίγο πριν το ημίχρονο, ο Θεσπρωτός έχασε κορυφαία ευκαιρία με τον Παϊτέρη να αποκρούει εντυπωσιακά σουτ του Στεφανίδη μέσα από τη περιοχή. Οι φιλοξενούμενοι που είχαν πολλές απουσίες, με σημαντικότερη αυτή του Τσατσαλίδη, αντιμετώπισαν άλλα δύο προβλήματα, καθώς αντικαταστάθηκαν αναγκαστικά δύο παίκτες, ο Τσιρογιάννης και ο Παππάς.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν παίχτηκε σπουδαίο ποδόσφαιρο, αλλά ο Θεσπρωτός πήρε αυτό που ήθελε, με το πέναλτι του Στεφανίδη (57΄) που έγινε από χέρι του Τσακάλι και «κλείδωσε» τη νίκη με το σουτ του Πέντσα που κατέληξε στα δίχτυα του Παϊτέρη στις τελευταίες στιγμές του ματς. Ο Δωτιέας θα μπορούσε να είχε καλύτερη τύχη, εάν το σουτ του Μπαλογιάννη στο 86΄ έβρισκε στόχο… Οι Αγιώτες υπέστησαν την πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, σε μία έδρα που δύσκολα θα περάσουν όλοι οι αντίπαλοι του.

ΦΙΛΜ ΑΓΩΝΑ

4΄ Κεφαλιά του Πέντσα, εύκολα ο Παϊτέρης.
16΄ Ο Μήτσης πιάνει ένα μακρινό σουτ, διώχνει εντυπωσιακά ο Παϊτέρης.
19΄ Σουτ του Σαλταπίδα άουτ.
27΄ Στο πέναλτι μόνος του ο Τζερεμές, σουτάρει αλλά η μπάλα περνάει άουτ.
45΄ Σπουδαία απόκρουση του Παϊτέρη σε σουτ του Στεφανίδη μέσα από την περιοχή, «κρατάει» ο Δωτιέας.
56΄ Ο Δωτιέας ενώ αντιστέκεται στην έδρα του Θεσπρωτού, ο Τσακάλι τα «γκρεμίζει» όλα με το χέρι που κάνει μέσα στη περιοχή και πέναλτι για τους γηπεδούχους.
57΄ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΣΠΡΩΤΟ: Ο Στεφανίδης ευστοχεί στο πέναλτι.
66΄ Δυνατό σουτ του Μώκου, διώχνει ο Παϊτέρης.
86΄ Σουτ του Μπαλογιάννη άουτ.
90΄: ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΣΠΡΩΤΟ: Κάθετη μπαλιά προς τον Πέντσα, εκείνος τετ-α-τετ με τον Παϊτέρη, σούταρε και «έγραψε» το 2-0.

Συνθέσεις

Θεσπρωτός: Κωνσταντάκος, Μώκος, Σαλταπίδας, Μητσέλος Αλ., Μήτσης, Καρυπιάδης, Νάκος, Σουκρήογλου (76΄ Λεοντίου), Πέντσας, Στεφανίδης (86΄ Γεωργίου), Τζερεμές (67΄ Μπίκας).

Δωτιέας Αγιάς (Αλεξούλης): Παϊτέρης Π.Σ., Παππάς (55΄ Κορλός), Γούτος, Τσακάλι, Κόκκας, Σούλι, Ιωαννίδης, Ντάκουλας, Ραμάι, Τσιρογιάννης (39΄ Καφούσιας), Καρβούνης.

*rockngoal.com.gr, φωτ. από sportsnow.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected