Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – ΑΕ Χαρίεσσας 4-1

12179317_10205991291244702_880938294_n

“Έσπασε το ρόδι” ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου στο φετινό πρωτάθλημα, αποσπώντας το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα και ταυτόχρονα πήρε βαθμολογική ανάσα ενόψει της συνέχειας.

Η ομάδα του Σάκη Γλώσση έφερε το…χαμόγελο στα χείλη των φίλων του ΓΑΣ, που για πέντε αγωνιστικές δεν είχαν γευτεί τη χαρά της νίκης. Από την άλλη πλευρά, το συγκρότημα του Σάββα Αβετίδη συνεχίζει το σερί των αρνητικών αποτελεσμάτων, δεν έχει πάρει ακόμη βαθμό στο πρωτάθλημα ενώ έχει δεχτεί ήδη 20 τέρματα, περισσότερα από τρία δηλαδή σε κάθε ματς.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον πιο ιδανικό τρόπο για τους γηπεδούχους και συγκεκριμένα στο 12ο λεπτό, όταν ο Γιάτσος εκτέλεσε το φάουλ στα δεξιά προς το χώρο του κέντρου, η μπάλα μετά από ωραίο συνδυασμό έφτασε στον Μωυσίδη, αυτός γέμισε προς το ύψος της μικρής περιοχής και ο Γκονσάλβες Ουέλινγκτον με δυνατό σουτ έστειλε “‘άνοιξε”  το σκορ για τους γηπεδούχους.

Δύο λεπτά αργότερα η ΑΕΧ είχε τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσει, όταν ο Τοπαλίδης βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας, το σουτ όμως που επιχείρησε βρήκε το δοκάρι του Κίτσου και στη συνέχεια απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς.

12179897_10205991291004696_1657659738_n

Το πλέον καθοριστικό τέρμα για τους “κυανοκίτρινους” σημειώθηκε στο 37′ όταν ο Παρηγορίδης έκανε την παράλληλη σέντρα από τα δεξιά, οι αμυντικοί δεν υπολόγισαν σωστά και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Οβεζίκογλου.

Μια πολύ σημαντική εξέλιξη για τους γηπεδούχους, που βρισκόταν μια ανάσα από την πρώτη τους νίκη και μάλιστα πήραν ακόμη μεγαλύτερο προβάδισμα λίγο πριν την ανάπαυλα, με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Ουέλινγκτον. Στη φάση αυτή, ο Παπαδής έκανε εντυπωσιακή ενέργεια στον άξονα, πέρασε δύο αντιπάλους και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Βραζιλιάνο επιθετικό ο οποίος από καλή θέση “έγραψε” το 3-0.

Το δεύτερο 45λεπτο ήταν μια τυπική διαδικασία για την έκβαση της αναμέτρησης, με τον ΓΑΣ μάλιστα να πετυχαίνει και τέταρτο τέρμα στο 65ο λεπτό, με “δράστη” αυτή τη φορά τον Πάνο Μωυσίδη, ο οποίος μετά από εξαιρετική κούρσα από αριστερά, πλάσαρε ιδανικά για το 4-0.

Δύο λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το γκολ της τιμής, με το πρώτο γκολ του Χρήστου Φεζουλά με την “κιτρινόμαυρη” φανέλα.

Το ρεπορτάζ του ΓΑΣ Ροδοχωρίου είναι μία προσφορά του..

mexx-logo12412

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Γαβράς, με βοηθούς τους κ.κ. Κωστούλη και Χαλατζιούκα.

Συνθέσεις

ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Κίτσος, Γιάτσος, Μωυσίδης, Μάραντης, Κοτζαχρήστος, Κακούδης, Ρίσσου, Ευθυμιάδης (68′ Μπάκανος), Ουέλινγκτον (82′ Βαϊναλής), Παρηγορίδης (70′ Κουλιανίδης), Παπαδής

ΑΕ Χαρίεσσας : Οβεζίκογλου, Γκότσης (46′ Φεζουλάς), Σταμάτης Θ., Αβετίδης, Χατζηγεωργίου, Καρολίδης, Φωτιάδης, Κοτσογιαννίδης, Κατσκαβέλης (65′ Τηλκερίδης), Τσάλμας, Τοπαλίδης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected