Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Θύελλα Σταυρού – Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου 1-6

1797480_10153731550804640_9003485086105269624_n

Καταιγιστικός ο Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου, πέτυχε έξι τέρματα απέναντι στη Θύελλα Σταυρού, που σε τρία ματς είχε δεχτεί μόλις ένα!

Η ομάδα των Μουρτζίλα-Τάνη είχε σε μεγάλη μέρα την μεσοεπιθετική της γραμμή και κατάφερε να δημιουργήσει πολλές απειλητικές καταστάσεις στα καρέ του Αποστολίδη. Man of the match ο Κώστας Παπαδόπουλος, που πέτυχε χατ-τρικ και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο.

Από την άλλη πλευρά, η Θύελλα πλήρωσε τα πολλά αμυντικά λάθη αλλά και την αδυναμία να αντιδράσει στα συνεχόμενα γκολ που δέχτηκε. Χαρακτηριστικό είναι πως στο 34′ το σκορ ήταν ήδη 0-3 και ενώ σε 240 αγωνιστικά λεπτά μέχρι πριν το σημερινό παιχνίδι είχε δεχτεί μόλις ένα.

Τα πρώτα τρία τέρματα για τον Άρη σημείωσε ο Κώστας Παπαδόπουλος και το 0-3 ήταν το σκορ ημιχρόνου.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους και συγκεκριμένα στο 48′ ο Χρήστος Τσίπης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-4 και τέσσερα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Στέργιου Μουρτζίλα να χριστεί σκόρερ, “γράφοντας” το 0-5.

Στο 62′ ο Άρης έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ιωσήφ Μαυρόπουλου, ο οποίος ανέτρεψε τον Ισλάμι ο οποίος βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ. Τη θέση του κάτω από τα γκολπόστ πήρε ο Χατζηαθανασίου, ο οποίος είδε τη μπάλα να περνά άουτ στο πέναλτι που ακολούθησε.

Τρία λεπτά αργότερα οι “κιτρινόμαυροι” δέχτηκαν ακόμη μία κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη στον Άρη Πετικόπουλο), ο οποίος πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια.

Στο 75′ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν και σε 6ο τέρμα με τον Θοδωρή Δημούλτση και στο επόμενο λεπτό σημειώθηκε το τέρμα των γηπεδούχων, με σκόρερ τον Ισλάμι.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Βρέσκας, με βοηθούς τους κ.κ. Γιάντση και Χαλατζιούκα.

Συνθέσεις

Θύελλα Σταυρού : Αποστολίδης, Νεστορόπουλος, Δαρδακούλης (58′ Μάρτος), Μυλωνάς Αγγ., Καραβασίλης, Ιωσηφίδης, Ισλάμι, Κούνιος, Μυλωνάς Α. (Αλμπανάκης), Δεμερτζίδης, Κλάψης (40′ Κολίτσης).

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου : Μαυρόπουλος, Σιμιτζής, Μουρτζίλας Κ., Κουτσιάδης (55′ Δημούλτσης), Νικολαΐδης, Παπαδόπουλος, Τσίπης (60′ Χατζηαθανασίου), Πετικόπουλος, Ρηγόπουλος, Αναστασόπουλος, Μουρτζίλας Σ. (58′ Μιμίνι)

*φωτ. από τη σελίδα του Άρη στο facebook

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected