Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Εθνικός και Ιάλυσος οι ομάδες…μπετόν!

DSC_00992Ο Εθνικός Φιλιππιάδας και ο Ιάλυσος είναι οι δύο ομάδες σε ολόκληρη την κατηγορία που ακόμα δεν έχουν δεχθεί γκολ.

Πορεύονται στο πρωτάθλημα με όπλο την «σφιχτή» αμυντική τους γραμμή, καταφέρνοντας μάλιστα να την εκμεταλλευτούν στον απόλυτο βαθμό! Ο Εθνικός Φιλιππιάδας και ο Ιάλυσος είναι οι δύο ομάδες σε ολόκληρη την κατηγορία, που ακόμη δεν έχουν δεχθεί ούτε ένα γκολ, «τρέχοντας» ένα αξιοθαύμαστο σερί. Ο σύλλογος της Φιλιππιάδας ετοιμάζεται ήδη για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Νίκη Βόλου στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο, όπου έχει γίνει και μία εμβόλιμη, ενώ η ιστορική ομάδα της Ρόδου έχει αφήσει πίσω της 5 αγωνιστικές και οδεύει προς την 6η, που επιφυλάσσει το μεγάλο, εντός έδρας ντέρμπι με τον ΟΦΗ.

Σε… συλλογικό επίπεδο, ο Ιάλυσος διατηρεί ένα μικρό προβάδισμα στην έμμεση σύγκριση που αβίαστα γίνεται, καθώς απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής στον όμιλό του, έχοντας μέχρι στιγμής το απόλυτο των βαθμών, εν αντιθέσει με τον Εθνικό που βρίσκεται στη 2η θέση, όντας 4 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο ΑΕ Καραϊσκάκης.

Ωστόσο, προσεγγίζοντας το διπλό επίτευγμα υπό το πρίσμα του κύριου… υπαίτιου, ο Βασίλης Μπαντής του Εθνικού Φιλιππιάδας διατηρεί ανέπαφη την εστία του για 540 λεπτά, την ώρα που ο Τίμος Λουτριώτης του Ιάλυσου το έχει καταφέρει μέχρι στιγμής για 450 λεπτά.

Παρακάτω παρατίθενται τα αποτελέσματα των δύο ομάδων στη μέχρι τώρα προσπάθειά τους στο πρωτάθλημα.

Εθνικός Φιλιππιάδας (2ος όμιλος)

1η αγων.: 2-0 τον Ρήγα Φεραίο (εντός)

2η αγων.: 0-0 με ΑΕ Καραϊσκάκης (εκτός)

3η αγων.: 0-0 με Φαρκαδόνα (εκτός)

4η αγων.: 1-0 τον Οπούντιο Μαρτίνου (εντός)

5η αγων.: 0-0 με Τύρναβο (εκτός)

6η αγων.: 1-0 τον Φωκικό (εντός)

Ιάλυσος (4ος όμιλος)

1η αγων.: 1-0 την Κηφισιά (εντός)

2η αγων.: 1-0 τον ΑΟ Γλυφάδας (εκτός)

3η αγων.: 3-0 τον ΠΑΟ Κρουσώνα (εντός)

4η αγων.: 2-0 τον Αστέρα Βάρης (εντός)

5η αγων.: 1-0 την Επισκοπή (εκτός)

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected